dinsdag 31 december 2013

Happy new year!

vintage happy new year postcard | ... My Fanciful Muse: Happy New Year - Vintage Raphael Tuck & Sons Images

Als ik eerlijk moet zijn oud- en nieuwjaarsdag niet mijn favoriete dagen. Ik hou niet van vuurwerk, een oliebol vind ik lekker maar is niet mijn grootste favoriet, en het hele gedoe van aftellen en daarna iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen... ik hou er gewoon niet zo van. 

Met familie of vrienden gezellig spelletjes doen op oudejaarsavond vind ik trouwens wel heel gezellig, maar dat vind ik net zo gezellig op iedere andere dag. Net als dat ik op oudejaarsmorgen het gezellig vind om samen met mijn moeder oliebollen te maken (ze zijn er weer, en veel te veel dus ik ga er zo nog even wat wegbrengen). Maar verder heb ik vooral gedachten als 'wat zullen we in het nieuwe jaar weer voor de kiezen krijgen?', kortom: een beetje angst voor het onbekende en dan natuurlijk vooral angst voor tegenspoed. Ging 2013 maar gewoon geruisloos over in 2014, eventueel wel met een leuk spelletje en wat lekkere hapjes maar verder geen gedoe. 

Hopelijk vinden jullie het wél een leuk feest. Ik wens jullie dan ook allemaal een fijne jaarwisseling en een heel gelukkig 2014 toe! We gaan ons best doen er weer een leuk jaar van te maken!


2 opmerkingen:

  1. hoi margriet deel je mening wel ben altijd weer blij als het weer 2014 is spelletjes doen is ook erg leuk en het is gezellig en leid ook wel af ben altijd weer blij als het oudjaars nacht een beetje goed verlopen is maar mijn gevoel ligt meer bij kerst meestal hoop je gewoon dat het nieuwe jaar een beetje mooi verloopt voor iedereen met ups and downs en het is gewoon ook wel beetje eng vooral om dat je niet en nooit weet wat er komen gaat en wat de toekomst brengt maar ja stel dat we dat wel konden zien of weten dan was het juist misschien nog wel veel enger en werd je nog banger juist omdat je het al wist of had gezien dus gewoon lekker doorgaan met wat jullie nu ook al doen en meer kun je gewoon weg niet gewoon zeggen het is goed zo meer kun je niet bij kleine dingen kun je soms sturen en geluk hebben maar met gezondheid het belangrijkste ligt het anders gewoon doorgaan met wat jullie doen en genieten van elke dag ook de minder leuke dingen mee nemen en gewoon leven wens jullie heel mooi gezond en fijn goed en gezellig nieuw 2014 toe en we hebben wel weer even contact binnenkort groetjes leon10

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik snap je helemaal! Van mij mag 2013 ook geruisloos overgaan in 2014 zonder al dat "gedoe" .
    Toch wens ik je het allerbeste toe voor 2014 !!!
    Groetjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen