zondag 8 december 2013

Winterse open dagen bij het Weerhuisje

Vanmiddag was ik samen met mijn schoonmoeder op bezoek bij Het Weerhuisje. Twee keer per jaar heeft eigenaresse Anita Weerman daar open huis en nu waren dus de winterse open dagen. Vorige keer waren we er ook, en we waren toen zo enthousiast dat we besloten nu weer te gaan.


Via dit vrolijk blauwe hekje loop je achterom..


Je voelt je meteen erg welkom als je binnenstapt. De kachel brandt, evenals de kaarsjes. De koffie staat klaar, met wat lekkers erbij en ook de inrichting is erg uitnodigend.

Anita is enorm creatief. Het is op deze foto's niet heel goed te zien (ligt aan kwaliteit foto's) maar dit rekje staat vol met waxinelichthouders met een gehaakt jasje, met daaraan een schattig bedeltje van klei. 


Doorkijkje naar de volgende ruimte. Let ook op de mooie oude meubeltjes!Zo gezellig, deze schouw! 


En een jaloersmakend keukentje.. De ouderwetse details zijn prachtig en alles is zo mooi afgewerkt (zowel Anita's creaties als het timmerwerk wat haar man allemaal doet). De gluhwein staat al lekker warm.


Het Weerhuisje wordt momenteel ook nog een stukje uitgebreid zodat er meer ruimte is voor de creaties, de workshops.. kortom.. de gezelligheid.


Een beetje jaloers (want wie wil nu niet zo'n geweldige freubelruimte en zo'n handige man?) maar mét een kerstgevoel reden wij huiswaarts, schoonmoeder met een gezellig nostalgisch kaarsje wat nu bij haar thuis bij de kerstboom staat. We komen graag nog eens.

Voor meer foto's en informatie, kijk even op hetweerhuisje.nl, of op haar facebookpagina.

Oh, en foto's van mijn eigen kersthuisje plaats ik deze week. Ik zit er nu al lekker in, maar jullie houden het nog tegoed..

2 opmerkingen:

  1. hoi margriet ziet er weer erg gezellig en knus uit dat hoekje met de kachel en schouw is zo leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hai Margriet, wat een lief en enthousiast blogbericht! Ik vond het reuzegezellig dat jullie er waren en leuk dat jullie nog eens terugkomen. Altijd van harte welkom!!
    Ik kijk uit naar foto's van jouw kersthuisje.
    Groetjes, Anita

    BeantwoordenVerwijderen