donderdag 2 januari 2014

Warme voetjes

De kerstspulletjes zijn weer naar zolder, vandaag heb ik de laatste dennennaalden weggezogen en even weer lekker gedweild en gepoetst. En nu kan ik jullie dan ook onze nieuwe aanwinst showen (die ik absoluut niet wilde neerleggen op een met dennennaalden bezaaide vloer):


een mooi, warm vloerkleed, gehaakt door mijn schoonmoeder! 
Ik wilde steeds al graag een kleedje, maar eigenlijk vind ik ze gauw onhygiënisch worden en dat weerhield me er steeds van. Maar de gehaakte kleden die ik in tijdschriften zag, vond ik er toch steeds érg gezellig uitzien.


Mijn schoonmoeder kan -in tegenstelling tot mijzelf- erg goed haken en ze bood aan zo'n kleedje te haken. Nu heb ik dus een heel mooi en warm kleedje, en nog wasbaar ook! Ik ben er echt heel blij mee!


Nu kan onze zoon lekker spelen zonder steeds op een koude vloer te moeten zitten, en wij hebben wat moois om naar te kijken. Mijn schoonmoeder leest mijn blog ook, dus hierbij nogmaals: bedankt!!


(En ik moet toch écht nog eens leren haken, je kunt er zulke leuke dingen mee maken! Nieuw jaar, nieuwe kansen zullen we maar denken.)

3 opmerkingen:

 1. ziet er erg mooi uit mijn boompje staat nog maar gaat maandag weer terug naar mijn schuur ja zat leuke haak boeken en tijdschriften te vinden maar je moet er ook beetje feeling voor hebben en tijd groetjes leon10

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dit mooi! Handig zo'n schoonmoeder. Hahah...
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, fantastisch! Dat heeft je schoonmoeder heel knap gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen