donderdag 12 december 2013

Laat kerstmis maar komen!

Iets later dan ik eigenlijk wilde (ben een paar dagen ziek geweest), maar hier zijn dan de foto's van ons kersthuis! Met natuurlijk.. de boom! 


Toen ik hem kocht, was ik er blij mee want hij is mooi vol en compact. Inmiddels ben ik er al iets minder blij mee van hij hoeft maar een klein tikje te krijgen en de vloer is weer bezaaid met naalden (andere jaren had ik daar veel minder last van). De geur daarentegen is wel heerlijk dus we moeten het hem maar vergeven...


Eén van mijn nieuwe hangers is dit glazen uiltje van de Bijenkorf. Ik vind hem zo mooi!


Zoontje zit ondertussen lekker tussen de kussens op de bank naar Dribbel te kijken.Een paar elzentakken met ouderwetse kaarsknijpertjes erin, de huisjes kreeg ik beide van Sinterklaas: één vorig jaar en de andere dit jaar.


Mijn groene ballen vonden -net als vorig jaar- een plaatsje in een glazen windlicht.


's-Avonds gaan overal de lichtjes aan. Vanaf hier lijken het wel hartjes!


Koken doe ik ook graag in kerstsfeer.


Zo gezellig met de kaarsjes aan! Maar de kerstboomkaarsjes heb ik na de foto meteen weer uitgeblazen. Ik was veel te bang dat de gordijnen vlam zouden vatten..Maar ik kan er wel van genieten, die ouderwetse kaarsjes.


En als onze dondersteen dan lekker slaapt is het huis voor de avonduurtjes weer even helemaal opgeruimd. Klaar voor een nieuwe speelgoedstorm de volgende ochtend. :-D


Heb ik jullie trouwens die hocker (hier links op de foto) al eens laten zien? Ik had hem al voor ik uit huis ging, dus nu al zeker 11 jaar, maar heb hem deze zomer opnieuw bekleed met een Cath Kidston-stofje. Ik beloof, ik laat jullie er nog eens een duidelijkere foto van zien.


Nu eerst lekker genieten van alle kerstvoorbereidingen. Het huis is er klaar voor, de eerste kerstkaarten hangen inmiddels aan een lintje.. het is echt de fijnste tijd van het jaar vind ik. Ik wens jullie ook veel plezier met jullie voorbereidingen en geniet ook van jullie kerstblogs!

4 opmerkingen:

 1. Wat een gezelligheid.
  Hier ook lekker kerstsfeer aangebracht, s'avonds gezellig met kaarsjes.
  Genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er gezellig en sfeervol uit! Wat leuk dat je bij Anita op bezoek bent geweest.

  Alvast een fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. How lovely your home looks, already for Christmas
  Thea xx

  BeantwoordenVerwijderen