zaterdag 6 december 2014

Sintpost

Vandaag opende ik mijn brievenbus en vond ik dit: (overigens zat het er denk ik gisteren al in maar toen was ik niet thuis)


Een klein Sint-presentje afkomstig van Ingrid (365 miles to Paris)


Allemaal weer erg leuk verpakt, en met wel heel bijzondere postzegels! Het blijkt dat je -voor het normale posttarief- zelf postzegels kunt ontwerpen (tot 25 december dit jaar). Voor meer uitleg kijk je even op Ingrid's blog (op de postzegels staat haar website).


En in het pakje zaten deze magnetische minifotolijstjes in allerlei vrolijke kleurtjes! Heel leuk en attent, dank je wel Ingrid! 


Dit weekend is mijn zoontje bij zijn vader, dus heb ik even tijd voor mezelf. Wat ik ga doen zal ik jullie later deze week laten zien, in ieder geval weer even een klein creatief (kerst)projectje wat ik op Pinterest vond (ik hou van Pinterest, er staan zoveel leuke ideeën op!). En wat hou ik van deze tijd, lekker alles in de kerstsfeer brengen, kerstmuziekje erbij aan. Al die leuke kerstposts op andere blogs, ik geniet ervan! Mijn huisje breng ik komende week in de kerstsfeer, samen met mijn zoontje want hij wil natuurlijk helpen! Ook daarvan volgen uiteraard nog foto's!

Fijn weekend!

1 opmerking:

  1. leuke sint verassing dat kerst versieren en decoreren is het leukste om te doen hoe was 5 dec was het leuk ik ga morgen bezig met mijn huisje en boom maar hou het wat rustig niet te druk wel roze natuurlijk ben benieuwd wat je creatie wordt ja pinterest vind je zoveel leuke inspratie te veel eigenlijk wat je ziet wat leuks maar dan zie je weer wat en weer wat en jammer genoeg zo weinig tijd om al dat leuks uit te proberen zal binnenkort ook even wat fotos van mijn boompje plaatsen groetjes en een fijn rustig weekend waar je lekker creatief bezig kunt zijn groetjes leon10

    BeantwoordenVerwijderen