zaterdag 13 december 2014

Kerstkaartjes

Vorig weekend had ik zin om nog even iets kleins te knutselen voor kerst. Het werden kerstkaartjes..


Het idee vond ik (zoals de meeste ideeën) op Pinterest, en het is zo eenvoudig maar toch leuk. Bij Action kocht ik een blok papier met kerstprintjes, en een zakje met rode en gele knoopjes (ik was op zoek naar rode, maar daar zaten dus ook gele bij. Geen probleem, daar komt wel weer eens een bestemming voor en 2 heb ik er al gebruikt voor een beetje een retro-idee). Het karton en de kantjes had ik nog liggen.


Ook mijn zoon knutselde een paar kaartjes met vingerverf en (veel) glitters. Superleuk!


Ik had geen tijd om er voor iedereen één te maken (en bovendien ook geen zin in, het moet geen verplichting worden) dus kocht ik er nog een paar leuke bij. 


Altijd weer een leuk werkje, het kerstkaart schrijven. Ik ken veel mensen die er tegenop kijken maar ik kijk er juist wel naar uit. Hopenlijk ik het morgen mooi droog weer, dan kan ik ze gaan posten.
Ik kijk trouwens nu ook al dagelijks vol verwachting in de brievenbus want ik vind kerstkaarten ontvangen net zo leuk als ze schrijven! Het is bij mij echt onderdeel van de kerstvoorpret, bij jullie ook?

2 opmerkingen:

  1. Wat een Super leuk idee!! Zou dit jaar geen kaartjes maken maar men verwacht het wel merkte in aan opmerkingen op een kaartje. Dus gauw aan de slag gegaan snap je nu wel. Wie weet maak ik er ook wel een paar zo.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke kaarten ja had ze ook op pinterest gezien mooi
    groetjes ja action heeft erg leuk blok karton patronen
    groetjes leon10

    BeantwoordenVerwijderen