zondag 7 december 2014

Me-time & Legends

Dit weekend was mijn zoon bij zijn vader en had ik dus even 'me-time'. Nadat ik eerst het hele huis aan kant had gebracht, dat dan weer wel. Met 'The Christmas Station' (Sky Radio) op de achtergrond lekker rommelen in huis, knutselen en het boek waarin ik bezig ben uitlezen. En met gezellige kerstsokken aan :-)


De kerstboom staat (met dank aan mijn stiefvader die deze boom over had en hem ook nog kwam brengen, wat een service!), de lichtjes zitten erin. We moeten hem alleen nog even versieren, maar dat ga ik morgenmiddag samen met mijn zoontje doen. 

Ook heb ik een paar kerstkaartjes gemaakt maar vergeten bij daglicht foto's te maken, dus die houden jullie nog tegoed.

Nog heel iets anders (hoewel het best past in deze tijd): ik dronk laatst in een cafeetje een kopje thee, en die thee zat in een superleuke verpakking, en nog fairtrade ook! 

 Lover's tree   Smuggler's Secret  Julia's dream

Legends Boekenkast Presentatieboek

Elk theezakje zit in een klein boekje, en alle boekjes kun je dus ook weer opbergen in een grotere boekvormige theekist, of een kastje. Erg leuk en ook heerlijke thee trouwens (ook niet onbelangrijk).
De thee is online te bestellen: Legends
Niet echt goedkoop, maar wel ontzettend leuk.


2 opmerkingen:

  1. wat aardig van hem dat is ook wel eens lekker even bezig zijn en boek uit lezen die theetjes zien er wel erg leuk uit kijk even op hun site een fijne week en versier ze groetjes
    leon10

    BeantwoordenVerwijderen