donderdag 1 april 2010

Voor de nieuwsgierigen onder jullie...

Jullie hadden nog wat te goed van mij, ik zou immers nog verklappen wat er met het borduurwerkje met de letter 'M' zou gebeuren! Nou, dit is het dan geworden, een tas. Ik heb er naturelkleurige stof voor gebruikt (volgens mij is het halflinnen). Ik dacht er ook aan om het in een kussensloopje te verwerken, of meerdere in een leuke quilt. Maar wie weet doe ik dat ook nog wel eens. Meestal ben ik wel van de kleurtjes trouwens, maar een keer een tas in natureltinten maken vond ik ook wel leuk voor de afwisseling.
Een rozet van een Tildastofje. En die 'M' staat natuurlijk voor... Margriet! Een persoonlijke tas voor mijzelf dus. Al zou ieder ander wiens naam met de 'M' begint er ook zo mee weg kunnen lopen.

De rozet heb ik nog niet vast gezet, want zo is hij toch ook wel leuk vind ik! De roos is gevilt door Maaike, en heb ik vorig jaar van haar voor mijn verjaardag gekregen. Ik vind hem op een jasje of vestje ook mooi staan, maar op deze tas kan hij ook heel goed.


En een kanten strikje voor de finishing touch. Dat maakt het een romantisch tasje, en romantisch.. dat is mijn ding wel. Het kantje kan er ook weer uit, zodat er ook een lint of bandje doorheen kan voor weer een heel andere look, sportief bijvoorbeeld. Ik kan er dus alle kanten mee op!
Ik wens jullie allemaal alvast een fijn paasweekend, met hopelijk iets minder herfstachtig weer dan vandaag.
2 opmerkingen:

  1. Wat een leukert is dat zeg. Heel mooi gemaakt. Jij bent in ieder geval op z'n Paasbest. Fijne dagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke tas zeg! Is dit ook uit een Tilda boek?

    BeantwoordenVerwijderen