maandag 19 april 2010

Cadeautjes

Een van mijn beide zusjes was de afgelopen week jarig en voor haar had ik bedacht om iets leuks te maken. Op de stoffenbeurs, waar ik recent over schreef, had ik al een stofje gekocht. Het stofje lijkt hier bijna zwart maar is in het echt bruin. Het roze gestreepte stofje had ik nog thuis liggen maar vond ik er wel goed bij passen, net als het roze lintje.
En dit is het resultaat na een paar uurtjes werk (want zoveel tijd gaat er niet in zitten). Voor de oplettende kijker: dit is inderdaad hetzelfde patroon als de tas die ik eerder liet zien, toen wilde ik het patroon even uitproberen. Ze vond hem trouwens leuk, gelukkig.

De voering van het gestreepte stofje.

Vriendin H beviel afgelopen week van een meisje en dus moest ik ook nog even op kraamvisite. Ik kocht een leuk kledingsetje en iets leuks voor de 'grote' zus, en daarbij maakte ik nog een schaapje uit het Tilda-voorjaarsboek. Ik heb er tot nu toe al heel wat gemaakt, volgens mij zit ik nu zeker op 10 stuks, maar het blijft een leuk knuffeltje om te maken en ik vind ze zo schattig! Het schaap werd meteen geknuffeld door het oudere zusje dus hij viel wel in de smaak!

Dus zo vloog de tijd weer voorbij, met al die feestelijke bezoekjes! Ik wens jullie allemaal een fijne week toe.
3 opmerkingen:

 1. The sheep bag and look lovely. What great presents. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oooooooh dat schaap is schattig!!!!!!!!! En die tas, blijft een topper!! Heb er twee jaar geleden zo ook twee voor de meiden gemaakt...zelfde model;).....in "I love holland"look;).......

  groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed zeg he dat je zelf tassen kan maken!!! Vind hem zelf ook erg leuk, beetje Oilily achtig! En dat schaap fantastisch toch, wat een fantastische kadootjes!
  Groetjes en een fijne week,
  Madelon

  BeantwoordenVerwijderen