vrijdag 30 december 2016

Leuke illustratrice: Louise Cunningham

Het zal jullie wel opgevallen zijn: ik heb mijn 'bloglook' weer even aangepast zo na de kerst. Nu in een fijne winterse sfeer. De foto van de Cath Kidston kopjes heb ik zelf gemaakt in een van de winkels (York), 2 jaar geleden. De achtergrond is van dezelfde illustratrice waarvan ik ook een kerstafbeelding gebruikte: Louise Cunningham. Ik vond het wel tijd om even wat meer over haar te vertellen.

Afbeeldingsresultaat voor louise cunningham

De afbeeldingen van de Britse Louise Cunningham (Bristol, UK) waren mij wel vaker opgevallen en elke keer weer spraken ze mij aan. Ze zijn zo lekker vrolijk en kleurrijk. Daar wordt toch iedereen blij van?

Afbeeldingsresultaat voor louise cunningham

Ik heb nog niet een winkel in Nederland kunnen ontdekken die haar artikelen (wenskaarten, theeblikjes etc) verkoopt maar wie weet..? 

Afbeeldingsresultaat voor louise cunningham

Maarrr...ze heeft wel een online shop (deze verkoopt voor zover ik zie alleen behang van haar), ze heeft een blog, een eigen website en ze zit op Pinterest dus er is genoeg van haar te vinden.
Op haar eigen site zijn ook leuke screensavers te vinden voor op je computer! (Hiervan gebruikte ik er dus een als blogachtergrond)

Afbeeldingsresultaat voor louise cunningham
Ik blijf haar zeker volgen!

En hierbij wens ik jullie alvast een heel fijne jaarwisseling. Ik vind het niet de leukste dagen van het jaar, eerlijk gezegd, maar we maken er een gezellig weekend van!


1 opmerking:

  1. leuk bedankt voor de tip lijkt inderdaad veel op de ilustraties van cath kidston fijne jaarwisseling nee mag van mij ook wel snel nieuwjaar zijn dan hebben het weer gehad

    BeantwoordenVerwijderen