maandag 12 december 2016

Krijtstift & koekjes

Het afgelopen weekend waren wij bij mijn vriend op het Groningse platteland. Ook bij hem brachten we het huis in kerstsfeer en daarvoor had ik mijn krijtstiften meegenomen. Ik had al een witte maar je krijgt er nu (tip!!) een setje gratis bij 2 velletjes Decemberzegels van post NL. Persoonlijk vind ik ze niet van de kwaliteit van de krijtstiften van Edding, maar voor erbij zijn ze prima.


Op het raam wat naast de nis van de voordeur zit, tekende ik deze krans.


En op een ander raam deze kerstballen. Thuis tekende ik ook kerstballen, maar daar heeft mijn zoontje ze ingekleurd. Nog geen foto van gemaakt maar die hebben jullie nog tegoed. Ook tekenden wij in onze 'sinterklaashuisjes' nu kerstbomen erbij (Idee van H. Ik zou ze er eigenlijk al af vegen maar hij opperde dat we er ook wel bomen en versiering in konden tekenen en dat vond ik ook een leuk idee).


Mijn zoon mocht zich uitleven op een binnendeur.


Bij weer een ander raam maakte ik een kersttafereeltje in een vaas die N. al had. De boompjes en het rendier kochten we bij Intratuin, net als de papieren balletjes erboven.


En de zondag bakten we kerstkoekjes. Mijn vriend heeft een grotere oven dan ik, dus deze bij hem maken was wel praktisch, en gezellig natuurlijk!


Kortom, het huis van mijn vriend is inmiddels ook helemaal in kerstsfeer. En wij hadden een gezellig 'kerstig' weekend! Genieten, deze donkere dagen voor kerst!

3 opmerkingen:

  1. Wat een gezelligheid! Leuk dat we even mee mogen kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellig ziet het eruit! En leuk dat je op twee plekken kerstsfeer kunt creëren!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuk gezellig zo nu nog op twee plekken kerst vieren hi hi fijne dagen

    BeantwoordenVerwijderen