maandag 7 maart 2016

Gezellig Groningen & allemaal paasdeco

Afgelopen week had ik een weekje voorjaarsvakantie. Heerlijk even wat tijd met mijn zoontje. En we hebben ons wel vermaakt. Zo zijn we naar een voorstelling voor kinderen geweest in de bibliotheek, met een fantasieverhaal over rode sokken. (Voor wie benieuwd is: van Frets). We hebben de auto gewassen en lekker thuis omgerommeld. Maar we zijn ook een dagje naar Groningen geweest. Mijn broer en een van mijn zussen wonen daar, met aanhang. We gingen ook even de stad in, en Groningen is leuk!


Zo zit daar onder andere het Deense winkeltje Sostrene Grene (klik voor de website). Daar kocht ik de eitjes en de theedoek op de foto hierboven.


En ook deze vrolijke tas, voor een vriendin waar ik zaterdag op bezoek ging.


En nog deze grappige paraplu. Hij kwam meteen van pas!

Ik had ook het geld meegenomen wat ik voor mijn verjaardag nog kreeg. Ik had al bedacht wat ik daarvan wilde kopen, namelijk zo'n vrolijke cotton balls lights slinger. Ik wist dat je deze bij het winkeltje Truus & Bregje zelf kunt samenstellen dus ook daar zijn we geweest. Na eindeloos wikken en wegen (deze kleur wil ik sowieso, deze vind ik mooi maar past er niet heel goed bij.. of past niet bij mijn huis..... of wel.. of toch maar die doen... etc...) heb ik gekozen voor deze kleurtjes en ik ben er blij mee!


Kleurtjes zijn mint, zeegroen, donkergroen, ecru en koffiekleur. 


En.. aan!


Ook zette ik een paastak neer, met de nieuwe eitjes en ook wat eitjes die ik al had. 


De haasjes die ik een paar jaar terug maakte kregen ook weer een plekje (nog geen foto). Samen met wat roze en mintgroene accessoires.


Zaterdag dus nog bij een vriendin langs geweest. Ik kocht meerdere kleine cadeautjes voor haar, maar ik wilde deze 'Oopsy Daisies' nog even laten zien. Ik vond  ze zo grappig, omdat deze tekst uit de film Notting Hill komt. Te koop bij de Hema.


De vakantie sloten we zondag af met feest, omdat mijn kleine nichtje F. alweer 1 jaar werd. En ze droeg het jurkje wat ik vorig jaar rond deze tijd maakte! Heel leuk dat het nu past, en het zat nog ruim dus ze kan er de hele zomer nog mee. Een link naar het jurkje: Jurkje

Een fijne week gewenst allemaal!

1 opmerking:

  1. ziet er allemaal vrolijk uit leuke theedoek maar vind nog steeds de oopsy daisies vind ik ook echt iets voor jou of je tuintje of in pot daisy he( margrieten) hi hi past gewoon fijne week

    BeantwoordenVerwijderen