maandag 22 februari 2016

Cadeautjesshow :-)

Zoals ik al vertelde was ik vorige week zondag jarig en ook de afgelopen week kreeg ik daarvoor nog een paar keer visite. Heel gezellig want zo echt even kunnen bijkletsen. En als met al ook heel erg verwend. Naast wat geld, heerlijke doucheproducten en lekkere crème -allemaal verwennerij die je niet zo gauw voor jezelf koopt- kreeg ik ook nog wat leuke spulletjes voor in huis, die ik jullie even wil laten zien. 


Mijn familie en vriendinnen kennen mij goed, ik kreeg bijvoorbeeld veel roze spulletjes. De thee en de leuke pot met paaseitjes kreeg ik van vriendin L. De leuke tekst, het kaarsje en het handgeborduurde kussentje (dit blijkt een 'biscornu' te heten, het is een kunstwerkje op zich!) kreeg ik van A. Zij is een vriendin van onze familie, en heel creatief.


Met een groot deel van deze spulletjes maakte ik een 'roze hoekje' in de vensterbank.


En ook in mijn andere favoriete kleur, mintgroen, kreeg ik diverse spulletjes. 


Verder nog een stapeltje nieuwe borden, ik kon er namelijk wel wat bij gebruiken dus had deze op mijn verlanglijstje gezet. Kaarsjes, een heerlijk leesboek waar ik al zeer nieuwsgierig naar was en van mijn lieve zoontje kreeg ik de ijshoorntjes waar we komende zomer lekker ijs uit kunnen eten. Of patatjes. 


En wat ik ook zo grappig vond: blijkbaar is zo'n pot met koekjesmix om zelf te bakken ook net wat voor mij, want maar liefst 4 vriendinnen kwamen hiermee :-) Ik kreeg allemaal verschillende dus dat is heel leuk. En ik hou van koekjes bakken, dus het wordt ook zeker wel gebruikt. Sterker nog, de eerste pot is al gebakken! Ik ben dus weer echt ontzettend verwend, allemaal leuke cadeautjes. 

Ik wens jullie allemaal een fijne week!

2 opmerkingen:

 1. leuk hoor hi hi ja die koekjes ha ha ha denk dat ik volgend jaar maar weer iets anders bedenk zijn ze lekker trouwens !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Daisy, Happy Birthday for last week! You had some lovely and useful presents, love the sweet pin cushion especially!
  Thank you so much for visiting and for leaving a comment on my blog. I am going to try to keep up more regularly this year with posts and visiting.
  Take care
  Gill xx

  BeantwoordenVerwijderen