woensdag 4 februari 2015

Visite & Cadeautjes! :-)

Vandaag kwam vriendin L. alvast op verjaardagsvisite. Ik ben volgende week jarig maar het kwam haar nu wel goed uit en eigenlijk vind ik het ook wel gezellig als de visite over meerdere dagen verspreid komt. Dan kun je ook even gezellig kletsen in plaats van dat je alleen maar aan het serveren bent.


Vriendin L. heeft een goed oog voor leuke cadeautjes en ze kent mijn smaak goed dus dat scheelt ook. Ik werd weer enorm verwend. Ze had dit tweedehands theeservies op de kop weten te tikken. Superleuk, helemaal mijn kleurtjes! En perfect voor een 'tea for two' dus L, als je weer eens langs komt gebruiken we deze kopjes! 


Erbij zaten allemaal lekkere theesmaakjes. Ik heb net de 'framboos & rozenblaadjes' gedronken en die is erg lekker! En er zat ook wat lekkers bij voor erbij: macarons en schattige cupcakebonbons. Zonde haast om op te eten, ze zien er zo vrolijk en kleurig uit! Ik bewaar ze dus eerst een poosje om naar te kijken :-)


Ook kreeg ik nog het boek 'Party en weddings', een uitgave van het tijdschrift Mollie Makes. Hierin staan allerlei leuke zelfmaak-ideeën voor feestjes. Van een hip vintage zelfmaakboeket tot mooie uitnodigingen. En ik kreeg allemaal stofjes en hobbymateriaal om zelf aan de slag te gaan. En een mooie door L. zelfgemaakte kaart, leuk!En nog een lekker geurtje en vrolijke kleurtjes nagellak. Perfect voor het voorjaar. De groene zit inmiddels op mijn vingernagels en de roze op mijn tenen :-) Ze hebben ook geweldige namen trouwens, 'strawberrycupcake', 'mintcupcake', 'french kiss' en 'kiss me, Freddy'. 


En als laatste nog een doosje met heerlijk geurende scent chips, en een Daphne's Diary die L. dubbel had.


Superbedankt L., ik ben overal blij mee! 
Voor L. had ik nog een cadeautje liggen wat ik vanuit Engeland voor haar had meegenomen: een vrolijke mok van Cath Kidston met lekkere thee erbij. En dat viel ook in de smaak, gelukkig.

Na een ochtend waarin er weer veel koppen thee doorheen zijn gegaan vertrok L. weer richting huis en hebben mijn zoon en ik nog even van het mooie weer genoten. 

4 opmerkingen: