zaterdag 21 februari 2015

Visite & Cadeautjes deel 2

Mijn verjaardag is inmiddels geweest, nu ben ik 32. Vorig weekend nog bijna het hele weekend het huis vol gehad (nou is mijn huis al gauw vol natuurlijk :-) ), erg gezellig. Ik kreeg vooral geld en cadeaubonnen, wat ik ook had gevraagd voor het klussen in mijn nieuwe huisje straks. Die komen dus erg goed van pas!


Maar ik kreeg ook nog wel wat cadeautjes, wat ik ook erg fijn vond want tastbare cadeautjes zijn gewoon leuk om te krijgen. Onder andere erg leuke haarspeldjes. Ik droeg er vandaag een, en mijn zoontje zei: "Mem is een prinses!" Lief! ('mem' is trouwens het Friese woord voor 'mama')


En ik kreeg nog een lekker geurtje


En een leuk boek om hartjes te breien. Ik kan nog niet heel goed breien, maar dit zijn leuke, kleine en niet al te moeilijke (volgens mij) projectjes dus hier kan ik best eens voor gaan zitten. Alle patronen zijn hetzelfde standaard hartje, maar elke keer weer anders. Zoals deze kersthartjes.


En deze pannenlappen met roosjes


Soms herken je het hartje er haast niet meer in terug, maar toch komt alles vanaf hetzelfde patroon. Fijn, want als je dat onder de knie hebt moet elk hartje wel lukken..

Het boek heet 'Liefde is.. hartjes breien' van Bente Presterud Rovik. (De o is met een streepje erdoor, zoals bij knackebrod  maar ik weet niet hoe je die typt ;-) Het zal dus wel Scandinavisch -Zweeds?- zijn)

Oh, en mijzelf heb ik een leuke nieuwe bril cadeau gedaan :-D  Hij is besteld, maar ik moet er nog 2 weken op wachten. Ik heb er nu al zin in, even weer wat anders!

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je verjaardag!
  En dat je zoon, je een mooie prinses vindt is toch wel het liefste cadeau dat je kunt krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alsnog van harte! Wat een leuke cadeaus......
  Die speldjes......zo leuk!

  Fijne zondag

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog van harte en fijn om zo verwend te worden. En je gaat dus weer verhuizen, spannend allemaal hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen. En een nieuwe bril is ook fijn! Ik vind die wachttijd altijd zo vervelend, zo ongeduldig als ik ben haha. Eenmaal een nieuwe uitgezocht wil ik 'm ook direct op, maar dat gaat niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oja, dat wilde ik ook het liefst! Maar helaas, ik moet even geduld hebben..

   Verwijderen
 5. Nog gefeliciteerd met je verjaardag!
  Altijd fijn om verwend te worden en als je door je zoontje ook nog prinses genoemd wordt kan je dag helemaal niet meer stuk.

  BeantwoordenVerwijderen