dinsdag 11 maart 2014

Voorjaar!

Genieten jullie ook zo van dit heerlijke voorjaarsweer? Nu het buiten al zo lekker is, mag de voorjaarssfeer ook in huis niet ontbreken dus ging ik aan de slag. Op mijn 'kapstokje' maakte ik een frisse blauwe uitstalling met servies van Pip Studio en Greengate en wat rommelmarktvondsten (het bordje vond ik bij een 'brocante' in Frankrijk, nog steeds helemaal blij mee!)


Een paar hyacintenbolletjes in pastelkleurige potjes...


... ze bloeien inmiddels al uitbundig, en ze ruiken heerlijk!


Met mijn zoontje zaaide ik peterselie-, tomaat- en courgettezaadjes in een kweekbakje


Een kleine week later zijn de tomaatjes en courgettes al ontkiemd, de courgettes groeien zelfs als een tierelier! Hopen dat het zo goed blijft gaan, ik heb helemaal geen groene vingers maar we doen ons best.


Deze week kocht ik van een deel van mijn verjaardagsgeld dit taartplateautje van Pip-studio. Het stond al langer op mijn verlanglijstje, ik vind de nieuwe print zo leuk.Het winterservies ging weer in een doos naar zolder, het vrolijke Pip-servies zag het lentelicht weer en kreeg een plekje achter het glazen deurtje. Ik neem me ook voor om het vaker te gaan gebruiken, dat is eigenlijk veel leuker dan er alleen naar kijken.Oeh, en als het goed is krijg ik vandaag ook nog Leuke Post, namelijk een mooi voorjaarsstofje waarvan ik een blousje voor mezelf wil gaan maken. Ik hou jullie op de hoogte.

Ik wens jullie allemaal een fijne week.

3 opmerkingen:

 1. hoi margriet ziet er allemaal weer vrolijk uit leuk zo dat pipservies in de kast staat gezellig ja gebruiken moet ik ook eigenlijk meer gaan doen maar ik ben altijd zo bang dat het kapot valt of breekt en dat is zo zonde leuk ook dat kapstok rekje overtijdje heb je gewoon groene vingers hoor! gaat goed zo hopenlijk kun je ze straks ook eten en door de macaroni doen ben benieuwd na het blousje groetje leon10

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje, dat is echt snel gegaan met jullie kweek setje. Mooie belofte voor de komende maanden. Dat Pip servies is ook leuk zeg, vrolijk! Geniet maar goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt het binnen al lekker vrolijk gemaakt.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen