woensdag 24 januari 2018

Boekenleggers en kunst

Het is een mooi gezegde, maar ook nog waar: ik borduur lekker voort. Het vraagt wat van mijn geduld, maar ik vind het ook zo ontspannend. Het blijft voor nu eerst bij kleine projectjes hoor. Voor mezelf borduurde ik deze boekenlegger met een retro bloemmotief, in kleurtjes die ik leuk vind. Mijn zoon zag dit en vroeg mij ook een boekenlegger voor hem te maken. Geen probleem, hij mocht kiezen wat hij erop wou hebben. Een rode bloem, een bliksemschicht en een poes, was zijn wens. Hij heeft zelf de kleurtjes uit gezocht. Daar ben ik nu al druk mee bezig, bijna klaar zelfs. Foto volgt.


Een paar jaar geleden kocht ik een pakje met kunstkaarten, het waren allemaal printjes van lezende vrouwen. Zo mooi, niet alleen om te versturen maar  (vooral!) ook om in te lijsten. Dat deed ik deze week. Ze staan nu in het toilet, misschien dat ik ze nog eens een ander plekje geef. Ik word er blij van. Links is 'Relaxation' van John White Alexander. Rechts zie je 'Grace reading at Howth bay' van Sir William Orphen. 


Ik hing een slinger van zwaluwtjes voor het raam voor een beginnend lentegevoel. Al zullen we nog wel even geduld moeten hebben voor het echt zover is. 


Het is allemaal een beetje 'van de hak op de tak', maar goed, zo komt dat soms uit. Tot de volgende keer!

1 opmerking:

  1. mooie boeken legger leuke kleurts leuk die kaarten hi hi leuk boek
    is dat he het geheim van de thee vond het zelf lekker vrolijk en mooi beelden en echt iets om met dit weer te lezen deed mij ook denken aan chocholat joanne harris en je leert nog wat over thee soorten das ook mooi mee genomen vond een gezellig boek goed te lezen bij kopje thee hi hi

    BeantwoordenVerwijderen