donderdag 1 september 2016

Kastje (vervolg ;-) ) & meer...

Meteen nadat ik mijn kastje had geverfd, en erover geblogd had, vertelde ik jullie al: het was me niet naar de zin. De kleur was mooi maar leek te fel en te koel in mijn huis, naar mijn mening. Ik heb het dus weer geverfd. En nu ben ik wel blij! Meer foto's volgen nog, maar even gauw een foto. Ik heb nu gekozen voor de kleur 'Mizzle' van Farrow & Ball, een mooie grijzige mintgroen. 


Voor vriendin L. maakte ik een klein draadjesproject. Zij is verhuisd, dus even een cadeautje voor haar nieuwe huisje.
En oja... tadaaaa: het resultaat van mijn uitgestrooide zaadjes voor een pluktuin. Maar liefst 1 bloem kwam op! Hele boeketten plukken gaat in mijn tuin dus helaas niet lukken dit jaar.


Maar laatst in het wild wel even geplukt, toen we bij mijn vriend in Groningen waren.
En voor mijn zoon kocht ik nog dit lieve boek. Een supergrappig en spannend verhaal over muizen met kaasnamen (butler Camembert en Lady Brie bijvoorbeeld). Hij vind het geweldig en wil het steeds weer lezen en jullie raden het al... ik ook! Dus dat komt goed uit :-)
Afbeeldingsresultaat voor mouseton abbey nederlands

Allemaal alvast fijn weekend!

3 opmerkingen:

 1. hey margriet bedank voor de leuke theepot ik moet er nog even plekje er voor zoeken maar denk in de keuken tja dat wordt geen boeketje hoogsten een mini vaasje met een bloem hi hi ja de boekjes van mouseton abbey zijn erg leuk en zijn van nick page en joanna bicknell er zijn meer boekjes al uit in het engels dus misschien worden deze ook wel vertaald straks oh deze kleur is ook leuk wat lichter of niet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, deze is wat lichter. Ik zal die boekjes in de gaten houden, ze zijn leuk!!

   Verwijderen
 2. Wat een origineel cadeau!
  En de continuing story over het kastje heeft een mooi einde gekregen. Goed dat je de moeite en de verfkwast weer ter hand hebt genomen.

  BeantwoordenVerwijderen