dinsdag 19 juli 2016

Seventies kastje als nieuw

Eerder liet ik jullie dit kastje al zien in zijn vorige kleur, zoals ik hem ooit kreeg. Nu was het kastje wel aan een verfbeurt toe en ik koos mintgroen.


Before...


En after. En ik moet eerlijk zeggen.. zo op de foto vind ik de kleur mooier dan in het echt.. Hij oogt hier lichter en matter dan in werkelijkheid. Ik vind de kleur wel mooi maar zo koel. Op de foto's valt dat overigens nog wel mee. Maar goed, misschien moet ik er even aan wennen. Als ik het over een half jaar nog niet helemaal leuk vind, dan verf ik het over. 


Het behangetje bedacht ik spontaan. Daar ben ik dan zelf wél tevreden over.


Het schilderijtje maakte ik afgelopen week tijdens het verven met mijn zoontje. Er was nog verf over op het schoteltje en dat wilde ik even op maken.


En toen ik vandaag van het werk thuis kwam lag daar een mooie envelop met vogeltjes met daarin mijn eerste Flow van het tijdelijke abonnement. Met daarbij een kleurboekje. Het voelde als een klein cadeautje!


En ik heb jullie volgens mij ook nog nooit foto's laten zien van mijn kleine tuintje. Dus hierbij ;-) Ik hou helemaal niet van tuinieren dus ik maai alleen het gras en af en toe pluk ik er wat onkruid uit. Eigenlijk vind ik het jammer, want ik hou wel van mooie tuinen. Maar ja.. daar moet je ook voor tuinieren!


Maar ik ben wel blij met mijn tuintje hoor!


Fijne week allemaal!

2 opmerkingen:

  1. Uniek meubel heb je ervan gemaakt. Ik hou ervan. Een behangetje doet veel hè.
    Je tuintje zal vanzelf groeien. Als je een binnen-Hortensia na de bloei in de tuin zet heb je er geen werk aan maar elke zomer wel plezier van. De achtermuur is prachtig en zou mij uitnodigen voor een Druif, Klimroos of Clematis. November is de beste maand om te planten, dan is de grond nog warm en het vocht valt vanzelf naar beneden :-) Eind november heeft het tuincentrum vaak uitverkoop, 50% korting. Je leest het al, hier een tuinfan! Ik wens jullie in ieder geval een fijne zomer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk kastje hoo ziet er sowieso beter uit nu vind het kleurtje wel mee vallen hoor lekker vrolijk en relaxed ja tuintjes zijn mooi om na te kijken bij anderen hi hi dan kun je er toch van genieten zonder groene vingers hi hi ach wat potten hier en daar staat ook leuk

    BeantwoordenVerwijderen