donderdag 7 juli 2016

Roerige weken

Het waren weer roerige weken waardoor het zomaar kon gebeuren dat ik weer een poosje niet heb geblogt. Ik kocht tussendoor nog wel even dit leuke tekstbord voor in de tuin (met de tekst die al naar het net zo vrolijke nummer 'My girl' van de Temptations verwijst).


We gingen een midweek naar de Belgische kust. Helaas zat het weer niet heel erg mee maar het was gezellig en ontspannend. Onderweg kwamen we nog deze etalage vol met oude naaimachines tegen.


En een prachtige kerk (meerdere zelfs!)


En heerlijk ontspannen op het strand


Waar we nog de mooiste schelpen zochten. Allemaal pastelkleurtjes!


Ik kreeg ook nog dit prachtige boeket van mijn vriend en zoontje, die even wat boodschapjes deden terwijl ik even rustig aan deed vanwege het verwijderen van de verstandskiezen.


En ook nog een boeket van mijn collega's van de boekwinkel, omdat (helaas!) mijn contract alweer afloopt en niet vast kan worden om financiële redenen. De verkoop van boeken loopt terug doordat er steeds meer via internet besteld wordt en natuurlijk door de e-readers. Laten we allemaal ook nog boeken in de winkel blijven kopen want het zou toch zo jammer zijn als we straks de boekwinkels moeten missen! Gelukkig heb ik nu wel 2 dagen werk als naaister bij een zeilmakerij, wat mij ook echt heel goed bevalt en ik ben als aanvulling daarop aangenomen bij de thuiszorg als thuishulp. Ik begin over 2 weken en heb daar ook echt zin in. Fijn om iets voor een ander te kunnen doen. 


Nu dus 2 rustige weekjes met maar 2 dagen werk per week. Het voelt als vakantie! Gisteren het huis lekker door geweest en vandaag ben ik (eindelijk!) begonnen met dit kastje. Op de foto nog in de oude staat, inmiddels is het mintgroen. Foto's volgen na de 2e keer verven! Ik moet nog even wennen aan de kleur die het nu heeft, het is iets anders uitgevallen dan hoe ik in mijn hoofd had. Maar ik zet het eerst op zijn plek, even rustig er tegenaan kijken en oververven kan altijd nog. 


Alvast een fijn weekend! 

1 opmerking:

  1. leuk zeg ja jammer van de boek winkel maar je hebt al gauw weer wat gevonden en dan ook in de thuiszorg waar welke omgeving en welke thuis zorg ga je doen het is wel heel iets anders dan boeken hoor hi hi en hardwerken en af entoe praatje met de mensjes bakje koffie of thee als er tijd voor is maar het is vooral dankbaar werk want zonder hun hulp zijn ze vaak erg onthand mooie boeket oh ik dacht dat jij je verstand al lang kwijt was hi hi ik ben hem al op mijn 18e verloren fijn weekend en veel plezier met je nieuwe baan

    BeantwoordenVerwijderen