maandag 15 februari 2016

Valentijnsverjaardag!

 Gisteren was het niet alleen Valentijnsdag, het was ook mijn verjaardag. Van mijn vriend kreeg ik een prachtig boeket. Hij weet dat ik houd van veldboeketten en dit boeket lijkt inderdaad zo uit te tuin geplukt. Helemaal blij mee, heel lief. En ik krijg een high tea van hem, bij het theemuseum in Houwerzijl :-) Enorm verwend dus.


 

Voor hem maakte ik niet alleen de kaart uit de vorige post, maar ook deze fudgehartjes. Recept vindt je op mijn Pinterestpagina, op het bord 'Mmm'. Het komt oorspronkelijk uit de Libelle en ik heb ze inmiddels al een paar jaren achter elkaar gemaakt om met mijn verjaardag op tafel te zetten als zoet hapje. Ik heb ze, zoals altijd, in blokjes gesneden maar dit keer heb ik uit een deel ook hartjes gestoken en deze in een potje gedaan als klein cadeautje. Mijn vriend was helemaal blij verrast en is nu al fan van deze fudge. En ook de schaaltjes op mijn verjaardag waren helemaal leeg dus het is absoluut een succes. En heel makkelijk te maken!En verder ben ik ook weer ontzettend verwend hoor, voor mijn verjaardag. En het is altijd zo gezellig als de hele familie op bezoek komt.


En onverwacht zat er nog een zelfgeknutseld Valentijnskaartje van mijn zoontje bij de post, gemaakt op school. En samen met zijn vader had hij nog een mooi knutselwerkje voor mij gemaakt met allemaal hartjes. Heel lief, en met de leuke werkjes van H. ben ik misschien nog wel het meest blij. Kortom.. het was een liefdevolle dag! 

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn zo'n liefdevolle verjaardag, het is je gegund. Ja, de knutsels van je kind zijn goud waard ♥.
    Nog van harte gefeliciteerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. super mooi boeket mooie kleuren wat lief allemaal maar dat kan haast ook niet anders op 14 feb he hi hi leuk idee die hartjes van fudge very sweet hi hi oh ik heb even de site opgezocht van dat thee museum ziet er erg leuk uit veel plezier !! en tot vrijdag groetje http://www.theefabriek.nl/theemuseum/index.php

    BeantwoordenVerwijderen