woensdag 6 januari 2016

IJsvrij!

Allereerst allemaal een heel gelukkig en liefdevol 2016 toegewenst! 

Vandaag zijn mijn zoontje en ik een verplicht dagje ijsvrij, vanwege de aanhoudende ijzel hier. Gisteren was de school ook al dicht hierdoor, ikzelf was toen al vrij dus nu al 2 dagen samen thuis. Maar we vermaken ons wel. Na de huishoudelijke taken zijn we aan het knutselen gegaan. H. aan het knippen en plakken, en ik ben zelf weer verder gegaan met mijn creatieve projectje. Het plaatje is nu af, ik twijfel nog een beetje of ik er nog iets bij wil. Eerst maar even wegzetten en een poosje ernaar kijken, dan kan ik wel beoordelen of het zo goed is of wat ik er eventueel nog bij wil hebben. Jullie mogen uiteraard ook je mening of suggesties geven.


Het is een leuk werkje om te maken vanwege de afwisseling tussen borduren en appliceren.


 Vanmiddag zijn H. en ik ook nog bezig geweest met deze vrolijke koekjes. De pot met kant en klare mix (ook leuk om zelf te maken) kreeg ik, en er hoeft alleen boter bij en een eierdooier. Kan niets misgaan. 


Lekker op de slofjes (Action)


Zo komen we de dagen wel door hoor. Lekker knus in huis. Heerlijk 'cocoonen' ;-) 


(Het fotoprobleem doet zich nog steeds voor maar ik denk inmiddels dat het aan de manier van opslaan ligt. Wordt vervolgd! )
Ik zie deze 'omrommeldagen' thuis maar als een leuk cadeautje zo aan het begin van het jaar. Maar hoop wel dat de ijzel gauw weer voorbij is, niet alleen om ook weer even naar buiten te kunnen, maar vooral ook omdat het dagelijkse leven zo stilstaat. Is voor ons niet erg, maar voor sommige (o.a. oudere) mensen kan het een ramp zijn om bijna niet bereikbaar te zijn. 

1 opmerking:

  1. zit er gezellig uit ja en je kunt ook niet zoveel anders nu helaas hoop ook dat de ijzel gauw weer weg is ben ook al paar dagen ijzelvrij het is hier net ijsbaan voor de deur maar goed doe ook wat in huis klusjes schoonmaken was en lees wat ja voor ouderen en zieken is dit minder weer die zitten helemaal zo aan huis vast dan fijne ijzel dag dan maar en zijn de koekjes al klaar leuk dat je weer bent begonnen an het borduurwerkje hi hi

    BeantwoordenVerwijderen