dinsdag 12 januari 2016

In bestelling...

Al heel lang was ik op zoek naar een mooie fauteuil voor in de woonkamer. Al jaren, kan ik haast wel zeggen. Ik wilde iets naar mijn smaak (wie niet?), maar het moet ook lekker zitten en niet te veel ruimte in beslag nemen, aangezien ik klein behuisd ben. Vorige week viel mijn oog op dit retro stoeltje, in een folder met opruimingsaanbiedingen stond het. Ik vond het meteen leuk! Vooral omdat het retro is. Ooit zag ik zo'n stoeltje bij de kringloop staan, met rood leer. Destijds paste die kleur niet in mijn interieur dus liet ik het staan. Achteraf heb ik nog wel gedacht: had ik het toch mee moeten nemen?

Fauteuil Riverton:

Met mijn moeder en zoon reed ik naar de woonboulevard in Wolvega om het in het echt te bekijken en natuurlijk even te proefzitten. Dat beviel goed, we waren het erover eens dat hij heerlijk zit, en mijn moeder merkte op: 'je kunt er ook nog eens prima in handwerken'. Helemaal waar, dus ik besloot: dit moet hem maar worden.

Fauteuil

Levertijd is 9 weken dus ik kan jullie helaas nu nog niet showen hoe hij staat in mijn eigen huis. Maar in die weken wordt hij dan wel helemaal naar eigen wens gemaakt: eigen stofkeuze, met of zonder bies en/of sierstiksel en ook de kleur van de pootjes kan zelf gekozen worden. Ik was verliefd op een prachtige groene versie die in de winkel stond, maar dan ben je zo gebonden aan die kleur in je interieur dat ik toch voor wat neutraler heb gekozen, namelijk de versie die je ziet op de bovenste foto. Ook met biesjes en deze kleur pootjes. Dus de foto van mijn eigen interieur houden jullie nog tegoed. Ik kijk er zelf erg naar uit! :-) 

3 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuk stoeltje! Een geode keuze, ook qua kleur. Negen weken... mmm, dan is het (bijna) lente. Ach, voor je het weet zijn die weken om. Lekker wat leuks om naar uit te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Margriet, ik zag nu nét pas jouw opmerking op mijn blog.
  Het tuincentrum is niet in H, maar in W, hier vlakbij :-) Inderdaad erg leuk om daar af en toe te mogen werken, ik wil dat iedere week wel. Gelukkig mag ik in het voorjaar weer. Prettig weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele smaakvolle stoel, het wachten meer dan waard! ♥

  BeantwoordenVerwijderen