woensdag 2 december 2015

Welkom december & welkom terug!

Daar ben ik weer, na maanden afwezigheid op mijn blog (gaat de tijd echt zo snel?). Mijn excuses daarvoor. Ik kreeg al diverse vragen: ben je gestopt met je blog? Plaats je binnenkort weer eens wat? Nee, ik ben niet gestopt. En ja, hierbij eindelijk weer eens een update van mij. Maken jullie je vooral geen zorgen, de reden voor mijn afwezigheid had alles te maken met drukte op het werk maar vooral.. de Liefde! Inmiddels heb ik een nieuwe relatie, een ontzettend lieve vriend waar ik heel blij mee ben. 


Het betekent overigens niet dat ik helemaal stil gezeten heb, maar op creatief vlak was ik wel wat rustiger dan normaal. (Excuses trouwens voor de dwarsliggende foto's, Ik heb ze wel rechtop opgeslagen dus geen idee hoe dit zo komt. Ik zal er nog mee aan de slag gaan). Hierbij een kort overzichtje van enkele leuke dingen die ik deze herfst deed. Van de zomer heb ik weinig foto's, maar ben ik heerlijk een weekje naar zee geweest met mijn zoontje, zusje en nichtje. En verder nog diverse dagjes weg met mijn zoon. Dus al met al een heerlijke zomer. In september ging ik met vriendinnen picknicken bij Paleis Soestdijk (foto hierboven).


En in de herfst knutselde ik samen met mijn zoon deze vrolijke blaadjesslinger. Ik liet hem met rode, gele en groene verf (met deze kleuren meng je ook oranje en bruin) papier beschilderen, waaruit ik -toen dit opgedroogd was- verschillende blaadjes knipte. Aan een touwtje rijgen en klaar!In november ging ik met vriendinnen (ja, dezelfde als met de picknick) een high tea doen in Heerenveen. Elke high tea is weer anders, en ook dit keer zaten er weer heerlijke hapjes bij en was het erg gezellig.


En voor mijn zoon, inmiddels alweer 4 (!) knutselde ik deze traktatie toen hij afgelopen week zijn verjaardag vierde. Ontbijtkoekreepjes met zwart papier erom en autootjes van de Action. 


En nu is het alweer december. Dat vind ik altijd zo'n gezellige maand. Ik ga mijn best doen weer wat meer te posten, en doordat mijn zoon nu elke dag naar school gaat en ik meestal 's ochtend thuis ben zal dat vast ook lukken. Ik wens jullie een fijne decembermaand!

2 opmerkingen:

  1. leuk dat je weer terug bent margriet hi hi je gaat van zelf weer eens bloggen na een tijdje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn voor je, een lieve vriend. ♥ Veel geluk samen.

    BeantwoordenVerwijderen