zondag 3 mei 2015

Tea, dear?

Vandaag was het hier maar een regenachtige dag, echt een dag om even te knutselen. Voor mijn zoontje haalde ik de kleurtjes en klei uit de kast, en ik begon aan een werkje wat ik al een poosje in mijn hoofd had.


Met mijn verjaardag in februari, kreeg ik zo'n schriftje van Flow, waarvan elke week een andere verschijnt. En daarin stond een erg leuk kleurplaatje, die we samen al een beetje hebben ingekleurd. Maar bij mij kwam ook het idee op om dit plaatje uit te werken met stof en borduursel, om zo een leuk werkje voor aan de muur te maken. Op Pinterest volg ik 'Bustle & Sew', en dat tijdschrift maakt regelmatig borduurwerkjes waarbij ook stof wordt gebruikt. Dat leek me steeds al leuk, maar dit vond ik nou net een plaatje om het even mee te proberen. Uiteindelijk wil ik dan een paar borduurringen bij elkaar aan de muur hangen.


 Dat een kopje thee je ontspant wisten we natuurlijk allang, maar deze manier is nieuw voor mij ;-) Al lijkt het me niet verkeerd hoor, lekker badderen in een kopje thee!Goh, en wat drink je er dan bij? Thee natuurlijk! Dit keer de 'Lady Grey' (variant op de earl grey, maar dan met citrusvruchten erdoor, erg lekker). Deze kocht ik bij Xenos. En geserveerd in een van mijn mooiere kopjes, die ik toch wat vaker wil gaan gebruiken want eigenlijk is dat leuker dan er alleen naar kijken.


... met een paar lekkere macarons (gekregen)


Zo was de zondagmiddag toch nog best snel voorbij. 


Ik hoop dat jullie ook een fijn weekend hebben gehad, en wens jullie een mooie week!

3 opmerkingen:

 1. leuk idee zeg mooie kleurtjes ook en indedaad zo heb je een relaxing tea!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo, ik heb mij net als volger aangemeld en ben daarmee je 100ste volger ;-)
  Leuk idee, de combinatie van stof en borduren en ik zag al veel andere leuke ideeën op je blog.

  Hartelijke groet, Annelies

  livinafluweeltje.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, welkom! :-) Leuk dat je me volgt! Nu ben ik ook benieuwd naar jouw blog!

   Groetjes, Margriet

   Verwijderen