woensdag 2 juli 2014

Rommelmarkt / kringloopvondsten & nieuws

Het is hier allemaal nogal hectisch op het moment.


De reden hiervoor is dat mijn vriend en ik hebben besloten om uit elkaar te gaan, na bijna 11 jaar samen waarin we natuurlijk ook onze zoon kregen. Heel verdrietig allemaal, een heleboel geregel ook want nu ben ik hard op zoek naar werk en een huisje voor mij en onze zoon. Gelukkig kunnen we alles goed samen bespreken en overleggen, het gaat in harmonie en dat is natuurlijk het belangrijkste, vooral ook vanwege ons zoontje.


Verder wil ik er niet te veel over uitwijden, maar jullie begrijpen vast dat ik de komende tijd misschien wat minder kan bloggen. Ik zal het wel proberen (en soms ben ik zo enthousiast over dingen dat ik moeilijk níet kan schrijven), maar het kan dus voor komen dat er soms wat tijd tussen zit. 


Wel wil ik jullie graag nog mijn meest recente vondsten laten zien. De zinken gieter vond ik op de rommelmarkt hier in onze woonplaats, voor weinig! Alleen al leuk voor decoratie, maar hij is ook helemaal heel dus kan hem ook echt gebruiken, wel zo handig. En de ovenschaal vond ik bij de kringloop, ook helemaal blij mee vanwege dat schulprandje. Dat geeft altijd net wat extra's aan taarten en quiche.


Allemaal een fijne week gewenst!

5 opmerkingen:

 1. hoi margriet mooie vondsten van de rommel markt en kringloop winkel heel veel sterkte gewenst gelukkig kunnen jullie er samen over praten als ik iets van een vacature zie dan laat ik je het weten julllie ook fijn weekend gewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach Margriet, wat een verdrietig nieuws! Ik wens je veel sterkte en alle goeds bij de zoektocht naar een fijn huisje voor jou en je zoon én een leuke nieuwe baan. Houd je haaks.
  Wat een leuke spullen heb je gescoord op de rommelmarkt.
  Lieve groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is is niet niks. Ik wens je veel sterkte. Fijn dat jullie goed met elkaar kunnen overleggen nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Had ik juist dit blogje gemist. Wat een vervelende situatie. Veel sterkte en succes met de afwikkeling. En zoals ze zo vaak zeggen: waar een deur sluit gaat elders een raam open. Misschien niet direct, maar volgens mij ben jij sterk genoeg om dingen vooral met een positieve blik te benaderen. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen