zaterdag 14 juni 2014

Herontdekken

Af en toe, in een vlaag van opruimwoede (komt bij mij niet al te vaak voor ;-) ) herontdek ik ineens spullen van lang -of wat korter- geleden. Spullen die ik eigenlijk al een beetje vergeten was, maar wel heel leuk zijn. En dan ben ik blij dat ik niet zo makkelijk iets weggooi (hoewel het vaak minder handig is).


Zo kwam ik pas geleden dit vakkenkastje weer tegen - eigenlijk bedoeld voor bestek-, dat ik vorig jaar met moederdag kreeg van mijn zoontje. Te leuk om niet te gebruiken (en zo'n lief cadeau móet natuurlijk ook gewoon in gebruik worden genomen) maar ik wist eerst nog niet precies wat ik erin wilde bewaren. Tot ik bedacht dat ik toch wel overal en nergens mijn stempels tegenkom (overal als ik ze níet nodig heb, en nergens als ik ze zoek...), en wat een geluk... dit kastje is er perfect voor!


En toen ik mijn hobbykast doorspitte op zoek naar alle stempels, kwam ik mijn oude Winnie the Pooh-stempels weer tegen, waar ik als klein meisje al mee stempelde. Ze zijn nog steeds zó leuk!


En behalve deze stempels kwam ik ook nog oude plaatjes tegen die ik ook al helemaal vergeten was. (Nog geen foto want hiermee heb ik ook al een projectje bedacht)


Het zou zomaar de week van de herontdekkingen kunnen zijn, want toen ik deze week bij mijn vader was herontdekte ik ook nog de grote hazelnotenboom, die in de herfst altijd vol zit met hazelnoten. Hij stond er natuurlijk al die jaren al, en ik herinner me hem wel van vroeger, maar ik had er gewoon nooit meer bij stil gestaan. Mijn vader doet nooit iets met de hazelnoten, dus vanaf nu ga ik elke herfst hazelnoten rapen! En bedenken wat ik ermee ga maken natuurlijk (al smaken ze zo ook al heerlijk!). 
Mochten jullie nog lekkere recepten hebben met hazelnoot, dan hoor ik het dus graag! En.. hebben jullie de laatste tijd nog herontdekkingen gedaan?

2 opmerkingen:

  1. Hier in huis ook zoveel spullen waar ik gewoon het bestaan niet meer van weet. Hoe doen anderen dat toch? Zijn waarschijnlijk super georganiseerd. Maar zo nu en dan spullen herontdekken maakt het ook wel weer spannend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk he herondekken hazelnoten schuim taart ! hazelnoten ijs misschien heeft pinterest ook leuke ideetjes
    leon10

    BeantwoordenVerwijderen