woensdag 9 juli 2014

Een crea-projectje

Al vaker kwam ik op Pinterest leuke ideeën tegen met hout, spijkertjes en draad, en het leek me leuk om eens te proberen. En heel toevallig belde mijn zusje twee weken geleden met het idee om op deze manier iets leuks te maken voor een trouwerij waar ze naar toe moest. 


Gewapend met een hamer en spijkers kwam ze naar me toe. Voor het aanstaande bruidspaar bedacht zij om 2 hartjes te maken, waarbij ze bij het ene exemplaar het hart vulde met draad, en bij het andere juist de ruimte om het hart heen. Heel leuk (heb helaas geen foto van haar projectje op dit moment) en met de kleuren van het kaartje: naturel en okergeel.


Zelf had ik bedacht om een woord te maken, en hoewel 'blij' natuurlijk niet helemaal representatief is voor mijn stemming op dit moment (zie vorige blogbericht voor wie dit gemist heeft), hoop ik wel weer blij te worden (ik ga er ook vanuit!) dus ik vond dat ik dit woord best kon gebruiken.


En dit is het resultaat! Ik heb de kleurtjes wol gebruikt die ik eerder verwerkte in het kussen op de onderste foto, zo past het allemaal een beetje bij elkaar.


Ik moet zeggen... het is érg leuk om te doen, heel geschikt als je níet blij bent (want: lekker spijkertjes slaan) en je word blij van het resultaat. En je hoeft er echt niet zo handig voor te zijn, haast iedereen kan dit (ook oudere kinderen). 
Ik zou kunnen zeggen dat ik dit project nu kan afstrepen van mijn to do-list, maar ik geloof dat ik het nog maar even laat staan want ik heb nog wel wat meer ideeën hiermee! :-)

2 opmerkingen:

  1. Wat een gaaf effect! Ook ik had deze langs zien komen op Pinterest, maar had niet gedacht dat het zo leuk zou zijn wanneer je zoiets zelf namaakt. Laat dat geknutsel maar een goede afleiding zijn in deze periode.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hey margriet een erg leuk idee daar wat je blij van
    ja je zou het ook met kerst decoratie kunnen doen of met herfst lente of zomer er op lekker hard spijkers in slaan lucht zo lekker op he als je je niet zo blij voelt op dit moment het werk ook als soort creative terapy lekker onspannend maar vind het wel erg mooi pinterest heeft heel veel leuke ideeen vaak groetjes leon10

    BeantwoordenVerwijderen