dinsdag 12 juni 2012

Servies!

Zoals jullie weten, ben ik gek op servies. Het Pip Studio servies is op dit moment mijn favoriet en eigenlijk ben ik wel weer aan uitbreiding toe :-) Zo droom ik al tijden van de bijpassende gebaksbordjes, en de theepot staat ook nog op mijn verlanglijstje. Tijdens het surfen op internet kwam ik een erg leuke site met servies (klik) tegen welke onder andere dit servies verkoopt.

Behalve de door mij zo gewenste serviesdelen, hebben ze ook nog het superleuke bijpassende linnengoed... dat wordt lastig kiezen want ik moet natuurlijk ook wat te wensen houden!

 Maar nu blijkt dat ze nog meer ontzettend leuk servies hebben. Onder andere het vrolijke servies van Lief Lifestyle. Dit merk kende ik al van de vrolijke babykleertjes, maar het servies is ook lekker kleurig. Helemaal leuk om met de kinderen aan tafel te eten van dit servies, en daar worden niet alleen je kinderen blij van!

 Ook verkopen ze het servies van Stapelgoed. Dit is een wat stoerder servies maar wel in de zachte pastelletjes waar ik zo van hou. Erbij passend is er prachtig linnengoed, eveneens in de mooie pastelkleuren, en stoere dikke houten snijplanken.

Als laatste wil ik dan ook nog even het servies van VT Wonen noemen. Mooie eenvoudige stijl, maar met weer erg mooie bijpassende items zoals de emaille kannen en opscheplepels, en houten schalen. Dit maakt het dan net weer even wat spannender als geheel. Momenteel ook met korting op bepaalde artikelen zag ik, altijd fijn!

Kortom... het maakt de keus er niet bepaald makkelijk op, maar ik denk dat ik toch voor uitbreiding van mijn Pip-servies ga. Binnenkort zal ik jullie laten zien wat ik uiteindelijk heb besteld!

1 opmerking:

  1. hey margriet leuk servies hoor! en pip is ook heel mooi heb het zelf ook en uitbreiden is altijd erg leuk nadeel is dat ik een sevies tic heb een vaak veel moois zie en dan heb je geen ruimte meer he dus moet er af en toe weer iets weg. groetjes fijne dag

    BeantwoordenVerwijderen