dinsdag 19 juni 2012

Fijn Cath Kidston-nieuws!

Ik weet nog dat ik Cath Kidston ontdekte. Het was in 2004, en ik zat op internet te kijken naar 'binnenkijkers' in landelijke, romantische stijl. Zo kwam ik de naam/ het merk Cath Kidston tegen. Na even googlen kwam ik bij haar webwinkel terecht en ik was meteen helemaal weg van de vrolijke spulletjes!

 Helaas waren de verzendkosten naar Europa toen nog torenhoog, ik geloof wel 30 pond voor een bestelling tot 50 pond. En geen enkele Nederlandse winkel die alle spulletjes verkocht (en nu nog steeds geen Cath Kidston-shop in Nederland..) al hadden enkele wel een paar dingetjes. Nou ja, dan bestel je niet zo gauw iets, als de verzendkosten even hoog, of hoger, zijn dan het bedrag van de bestelling.
Ik heb nog wel een tripje gemaakt naar Londen en toen natuurlijk de Cath Kidston-winkel (Kings Road) aangedaan. Natuurlijk kwam ik er niet met lege handen vandaan ;-) Ik moet er trouwens nog wel een foto van hebben, kijken waar ik die heb staan!
Maar nu het fijne nieuws! Cath Kidston heeft begrepen dat er over zee ook heel veel CK-fans zitten, en daarom is er nu ook een website van CK gericht op de EU (prijzen in euro's), én zijn de verzendkosten binnen EU nu verlaagd naar 8 euro bij een bestelling tot 60 euro (voor meer info, kijk even op de website). Dat maakt een bestelling plaatsen een stuk aantrekkelijker dus ik ga de site weer extra in de gaten houden!
De EU-website is trouwens http://www.cathkidston.eu/ . Hopen dat we binnenkort op Nederlandse en andere Europse blogs ook wat meer CK-inrichtingen tegenkomen!

2 opmerkingen:

 1. hey margriet dat is goed nieuws zeg ik bestel liever ook niet uit het buitenland omdat ik dat vaak beetje eng vind en een gedoe als er wat mis zou gaan met de bestelling dus als ik op vakantie in england ben neem ik het dan vaak mee terug als ik wat leuks zie wat je hier niet kunt krijgen! dan want anders heeft ook weinig nut maar het zijn erg leuke spulletjes van cath

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Margriet,
  Ook ik ben een Kath fan, maar bestellingen uit Engeland gaan prima. Ik bestel regelmatig iets uit GB, en tot nu toe heb ik alles ontvangen.
  Grt,
  Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen