dinsdag 23 maart 2010

Inspiratie

Mij wordt regelmatig gevraagd hoe ik aan de ideeen en patronen kom van de dingen die ik maak. Daar kan ik snel op antwoorden: voornamelijk van internet en uit tijdschriften en boeken. Er zijn talloze websites die ik leuk en inspirerend vind (ik zal proberen er binnenkort een paar als link bij mijn blog te zetten). Daarnaast heb ik de meeste Tilda-boeken, die vol staan met patronen en foto's. Een tijdschrift wat ik heel leuk vind om door te kijken is de Marie Claire Idees. Het is een Frans blad in landelijke sfeer, wat eens per 2 maanden verschijnt. Nou heb ik op de middelbare school wel eindexamen Frans gedaan, en ik kom een heel eind als ik het zo doorlees, maar ik moet er soms ook wel even een woordenboek bij pakken. Maar het gaat mij eigenlijk toch voornamelijk om de foto's en de patronen. Bij veel van de creaties heb ik geen vertaling nodig, omdat ze niet allemaal heel moeilijk zijn en de foto vaak al voor zich spreekt.

Dit tasje uit het nieuwste (maart) nummer vind ik erg leuk! Het plan is dus ook om die nog eens te maken, maar dan wel met andere decoratie. Maar dat is dan ook het leuke van zelf maken: je kunt het helemaal naar eigen smaak doen!


En wat moet dit gaan worden? Dat is nog even een verrassing ;-) !!

Nou ja.. tipje van de sluier... het wordt een letter M, van ??? Wat het precies gaat worden hou ik nog even geheim tot mijn volgende post. Flauw he?Als laatste wil ik jullie nog even attenderen op een leuke Tildaswap waar ik zelf natuurlijk ook aan mee doe. Je kunt je tot 15 april aanmelden via tildaswap@hotmail.com en vanaf 16 april zal er een e-mail volgen met de verdere instructies. De swap wordt georganiseerd door mijn vriendin Maaike, voor vragen kun je terecht op haar blog http://www.tilda-fan.blogspot.com/ .
Ik ga nog even van het lekkere weer genieten!
2 opmerkingen:

 1. ach, jammer...ik gokte op een L!;)
  Schattig tasje! volgens mij zit jij never en nooit niet stil he :D!!

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zou nog de M van Maaike kunnen zijn :-)
  Ben erg benieuwd wat het wordt! Maak je er ook een tas van of een kussenhoesje of.........
  Je houdt je blog zo wel spannend
  Groetjes,
  Maaike

  BeantwoordenVerwijderen