dinsdag 19 februari 2019

Jarig (nieuw weefraam!)

Afgelopen week was ik jarig, 36 ben ik nu alweer (wat ik prima vind hoor, zoals ik laatst in een stukje van Aaf Brandt Corstius las: 'Het is ouder worden, of doodgaan', en we moeten dus inderdaad maar blij zijn dat we ouder worden, bovendien is 36 toch nog niet écht oud.. toch??.). Van mijn familie kreeg ik een weefraam, joehoe! Het raam waarop ik tot nu toe weefde had ik gemaakt van een schildersdoek, maar is niet al te groot. Prima voor kleinere werkjes, maar eigenlijk had ik wel zin in wat groters. Deze is ongeveer 54 bij 54 cm dus hier kan ik best grote werkjes op maken. Ik ben hier dus ontzettend blij mee! Ik kreeg er ook nog een paar leuke bolletjes wol bij in mooie paarse kleurtjes.
 

Van vriendin L. -die ook bekend is met mijn weefhobby- kreeg ik deze mooie kleurtjes wol. (Ik heb volgens mij nog nooit zoveel wol in een week tijd gekregen!)

 
En ook kreeg ik van haar deze organic verzorgingsproducten. Heel fijn spul, de dagcreme is ook helemaal niet vet. Ik kende het merk niet, maar ga dit zeker onthouden.

 
Verder kreeg ik een zakje thee met mooie kopjes erbij en het nieuwste boek van Jenny Colgan. Zij schrijft echt leuk, ik ben blij dat er nu eindelijk ook boeken van haar in het Nederlands vertaald worden.
Ik kreeg ook nog een boekenbon (ik wil er het nieuwste taalboek van Paulien Cornelisse van halen), wat geld (ik denk dat ik dat bewaar tot de wolmarkt in mei - nog even geduld dus) en nog wat lekkere doucheproducten en chocolade (altijd goed). En een bioscoopbon, ik ben dus super verwend weer.
Ik hoor vaak dat mensen hun verjaardag niet vieren, en ik geef toe dat ik het ook altijd wel een hoop drukte vind, maar ook heel gezellig.. ik zou het niet willen overslaan!
Familie en vrienden.. bedankt voor de gezelligheid én de leuke cadeaus.
En uiteraard kan ik niet wachten om te beginnen met weven dus ik verwacht dat ik binnenkort wel iets zal laten zien. Tot gauw!

2 opmerkingen:

  1. mooi weef raam margriet zit er wat degelijker uit leuke kleurtjes ook kun je weer lekker bezig leuke cadeautjes boeken bon is altijd goed hi hi ga dit jaar ook even op de wolmarkt kijken voor vilt dus ben benieuwd leuk je hebt de creme al geprobeert het is bij ah verkrijgbaar redelijk geprijst staat bij de beautyproducten het is ook vrij nieuw merk maar ze hebben hele lijn douche shampoo cotons eye cream lotion handsoap contioner allemaal organic basic made in denmark

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een verwennerij.
    En natuurlijk nog gefeliciteerd 🎈

    BeantwoordenVerwijderen