donderdag 23 maart 2017

Heerlijke boeken & heerlijke douchegels

Hoe de tijd vliegt, ik vind het ongelooflijk. Een paar keer op het punt te staan om weer even op mijn blog te schrijven, en dat bleef er dan weer bij. Ik had wel tijd, maar maakte geen tijd ervoor. Terwijl er genoeg te delen was. Mijn verjaardag, bijvoorbeeld. Maar goed, hier ben ik dan weer even. 
Ik heb wel heel veel gelezen, de afgelopen tijd. Lezen geeft mij de meeste ontspanning dus dat doe ik vaak en graag. Allereerst las ik dit boek: 

Echte liefde vind je in de boekhandel

Even lekker wegdromen over een boekwinkel waar je zelf ook wilt werken. Of wilt winkelen. Vaak :-) 

Afbeeldingsresultaat voor jane austen onder vier ogen

Vandaag las ik ook dit verhaal over Jane Austen uit. Ik kreeg de tip van vriendin L, en het is inderdaad een fijn boek over haar leven. Deels fictief, er is nou eenmaal niet zoveel bekend over Jane Austen. Maar het leest heel prettig en het zou zomaar zo gegaan kunnen zijn. Je waant je echt even in de tijd van Jane.

En voor mijn verjaardag kreeg ik zowaar een filisofisch boek! Geschikt ook voor jongvolwassenen dus wel heel goed leesbaar en zeer interessant. Soms lees ik even een stukje terug, ik heb het ook nog niet uit, het is hoe dan ook veel informatie maar ik vind het leerzaam en boeiend. 

De wereld van Sofie

En een poosje terug ontdekte ik de douchegels van Treacle Moon. Ze hebben ook andere producten maar daarmee heb ik nog geen ervaring. Ik heb 'the Raspberry Kiss' al geprobeerd, en 'Apple Pie' (deze was tijdelijk) en nu ben ik aan het begin van een flesje 'those Lemonade days' en die is heerlijk zomers en fris. De kleurtjes zijn al zo leuk, net als de poëtische teksten op de flesjes. En heel fijn: goed betaalbaar. Ik koop ze altijd bij Albert Heijn maar vast ook verkrijgbaar bij de drogist.

Afbeeldingsresultaat voor treacle moon

Ik ben niet iemand die veel geld uitgeeft aan beautyproducten maar een lekkere douchegel vind ik toch wel heel prettig.

Het misschien nog wat vroeg (ik moet zelf morgen ook nog de hele dag werken) maar ik zeg alvast prettig weekend!

1 opmerking:

  1. hi hi mooi boek mooi boek inderdaad treacle moon kennde ik ook al tijdje hihi het is fijn spul en niet op dieren getest en gemaakt in uk natuurlijk ook fijn met zon fles kun je heel lang mee komt door het kleine gaatje ginger morning vind ik zelf ook heerlijk spul is ook dier proefvrij wat ook weer fijn is voor dieren soms heeft etos actie 2 halen 1 betalen ook van dit merk de wereld van sofie is dan ook wel erg dikke pil hoor hi hi maar andere boeken van deze schrijver zijn dunner hij heeft nog veel meer geschreven ook filosofies van sprookjes van kikerkers tot steren kinderens inasappelmeisje en erg zieke kinderen die doodziek zijn en kerstkalender verhaal waar het boek precies ophoud op kerstdag leest ook als kalender al zijn boeken zijn erg leuk filosofies en vaak onverwachte wending einde werk ze fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen