donderdag 30 maart 2017

Flow wonen & wildflowers

Jullie weten wel dat ik 'van de tijdschriften' ben: ik lees ze graag, en vaak. Hoewel ik er meerdere graag lees (Psychologie magazine, Mollie makes, Ariadne en soms ook wel de Libelle of Linda) , is mijn favoriet toch echt de Flow. De onderwerpen en hun manier van schrijven en denken spreekt mij bijna altijd aan en ik word vrolijk van de afbeeldingen en de 'paper goodies'. Ook de huizen in Flow vind ik altijd zo gezellig; kleurrijk, creatief en niet perfect. Zoals mijn eigen. Daarom werd ik ook zo blij toen ik las dat er een Flow woonspecial ging komen. Hij ligt nu in de winkel en ik haalde hem gisteren.


En ja, ik word er blij van (dus jullie vast ook!): leuke huizen waar de lego níet is opgeruimd, een plantenverzorgingsboekje, tiny house-krantje, een boekenhuis, het schrijfhuisje van o.a. Roald Dahl, een met vintage ingerichte woonboot, tips voor de pluktuin etc etc.. 


Helemaal leuk en helemaal 'op z'n Flows'


Over woonbladen gesproken, bij de kringloop vond ik nog deze Jeanne d'Arc Living. Een Deens woonblad, wat normaal helemaal niet goedkoop is lag daar nu voor maar 0,25. En dan een hele stapel! Ik hield me in en zocht de mooiste uit. (Misschien had ik de hele stapel gewoon moeten doen). Ik nam er ook nog wat oude Flows mee. Bij een andere kringloop kocht ik ook nog enkele oudere Flows. En wat zo grappig was: bij beide kringlopen raakte ik met iemand in gesprek over die tijdschriften. Dat vind ik dan een extra pluspunt van een kringloopmiddagje: de leuke spontane gesprekken. (In de eerste winkel wachtte de betreffende mevrouw netjes af welke Jeanne d'Arcs ik mee nam, en zij ging er vervolgens met de rest vandoor :-D , bij de andere was het de verkoopster die zeer geïnteresseerd was)


En hoe toevallig: in de Flow woonspecial gaat het over verwilderde tuinen en pluktuinen. Toevallig hebben mijn zoon en ik bloemzaad voor wilde bloemen gezaaid en die groeien al lekker! Ik wil ze deze week in grotere potten zetten zodat ze wat meer ruimte krijgen.


Dit wordt het uiteindelijk (hoop ik):


Alvast een fijn weekend!

1 opmerking:

  1. leuk dat homeblad van flow ga ik ook keertje kopen denk ik om te kijken wat het is ja bij onze kringloop vlak bij mij ligt ook vaak flow en soms jeanne en engelse seasons en garden living ook iets van 30 25 ct maar je moet wel geluk hebben dan fijne weekend

    BeantwoordenVerwijderen