woensdag 25 januari 2017

Winterramen en een mooi boek

De kerst is weer voorbij, dus tijd om de ramen een winters tintje te geven!
Op een van de voorste ramen tekende ik deze bloemen, die ik winters vind door de kleur maar die ook best voor uitgebloeide paardenbloemen ('blaasbloemen' noemt mijn zoon ze) kunnen doorgaan.


Op het achterraam scheef ik een wens die ook uitkwam, want de volgende dag sneeuwde het! Helaas bleef het niet liggen maar het was wel een mooi gezicht.


En ik las ook weer een boek, dit keer 'Haar droomtuin' van Julia Williams.
Wederom een boek wat deels in het heden en deels in het verleden speelt. Een vrouw komt, om even uit haar Londense leven te vluchten, in een klein dorpje wonen en ontdekt daar een tuin die oorspronkelijk heel mooi moet zijn geweest. Ze begint de tuin te herstellen, samen met enkele dorpsgenoten.


Natuurlijk lopen heden en verleden weer iets door elkaar, wat ik vaak wel boeiend vind in een boek.


De thee is 'gewone' zwarte bessen thee, maar die vind ik persoonlijk altijd wel heel lekker! Het kopje kreeg ik van vriendin L, voor een verjaardag.

1 opmerking:

  1. leuk mooi die blaasbloemen hi hi (paardebloemen) niet te druk leuk boek ga kijken of ik heb kan vinden in de bieb hihi zwarte bessen en rood fuit is altijd lekker de mok is echt hema alleen is hij niet meer verkrijbaar deze tekst wel andere vergelijkbare teksten er komen steeds nieuwe versies van uit ieder jaar

    BeantwoordenVerwijderen