maandag 11 april 2016

Ditjes en datjes

Dit wordt weer een lekker chaotisch van alles en nog wat-post omdat er weer van alles is wat ik jullie wil laten zien. Allereerst ben ik aan een nieuw 'project' begonnen: een picknickkleed.


Zo'n twee maanden geleden kocht ik via Markplaats een picknickmand (een foto hiervan komt nog een keer) en ik wilde graag een bijpassend kleed maken om lekker op te kunnen zitten. Het begin is er, de lapjes zijn geknipt. Alles van restjes die ik nog had liggen.


En ik ben begonnen met stikken. Het resultaat zal ik jullie binnenkort showen, want ik wil het snel klaar hebben. Het zonnetje laat zich inmiddels al met regelmaat zien!


En eindelijk is mijn stoel ook binnen. Ik moest even geduld hebben maar na 11 weken was hij er dan eindelijk. Ik ben er blij mee!


Daarnaast (ja, we gaan lekker van de hak op de tak) eens even een uitprobeersel met mijn nagels: polkadots! En dat gewoon met witte nagellak en een cocktailprikker. Binnenkort maar eens iets moeilijkers proberen, of wat variëren met kleurtjes.

En deze week heb ik ook dit in mijn tuin (nou ja, een deel ervan) gegooid. Volgens het zakje kan ik er pas eind juli bloemen van verwachten maar daarna elk jaar in het voorjaar. Ik ben benieuwd, of en wat er van opkomt! Ik heb in ieder geval wel zin in zo'n vrolijk tuintje. Laat maar lekker groeien, ik ben toch al niet zo'n tuinierster dus dit vind ik wel een vrolijke oplossing. Het gras maai ik altijd wel, dus daar heb ik het niet in gestrooid, al zou dat vast ook heel vrolijk staan. 


Ik wens jullie allemaal een vrolijke week!

1 opmerking:

  1. leuke dingen zit de stoel ook lekker oh doe maar rustig aan hoor het is nog geen zomer hi hi hi maar begin april kunnen nog wat buitjes vallen

    BeantwoordenVerwijderen