zondag 19 april 2015

Lammetjesdag & sneak preview van een kamertje in het nieuwe huis

Vandaag was het hier heerlijk weer. Nog niet zomers warm maar wel een prachtige lentedag en we hadden dan ook echt zin om er even op uit te gaan. In de buurt werd er 'lammetjesdag' georganiseerd dus daar zijn mijn zoon en ik naar toe gegaan.


Het was echt leuk, al die lieve kleine (en grote) schaapjes. Helemaal goed ook voor het lentegevoel.


En daarna gingen we picknicken in het bos. Het was er lekker rustig, we hebben er geen mens gezien. Kleedje op de grond, lekkere broodjes en drinken mee.. het lijkt vaak ook nog net wat lekkerder te smaken in de buitenlucht.


Inmiddels zijn we ook verhuisd, en nu dus naar een plekje waar we kunnen blijven en dus ook echt een 'thuis' van kunnen maken. Zo fijn! Ik zal binnenkort meer foto's maken (ik vind het nu nog te rommelig :-) ) maar hierbij al een hele kleine 'sneak preview' van het kamertje van mijn zoontje. Het is nog niet af, er moet nog iets aan de muur komen, er komt een nieuwe lamp etc.. maar de basis is er!


En één van de eerste dingen die ik aanschafte was een zandbakje. Mijn zoon moet zich hier ook thuis voelen, en lekker kunnen buiten spelen hoort daar ook bij natuurlijk (we hebben ook best een leuke tuin vind ik, ook hier wil ik nog wel wat doen maar een leuke basis.. en ook hierbij beloof ik binnenkort foto's)


Alles moet nu zijn plekje weer wat vinden, de bijkeuken wordt op dit moment nog afgemaakt (die is nu net geïsoleerd maar er moeten ook nog aansluitingen komen voor stroom, water etc) en zo zijn er nog een aantal kleine en iets grotere klussen te doen. Ik moet hier mijn draai ook nog wat vinden want ik was best al een beetje gehecht geraakt aan mijn vorige huisje, want dat was gewoon een erg prettig plekje. Maar ik weet zeker dat het hier ook wel weer goed komt, per dag voelt het al meer 'eigen' dus ik heb er vertrouwen in.

3 opmerkingen:

 1. leuk he die lammentjes ja het was niet echt warm vandaag
  maar wel droog leuk hoor de slaap kamer ja er moet altijd veel gebeuren in een nieuw oude huis en het kan ook niet allemaal tegelijk maar rustig is ook veel beter stap voor stap went ook wel weer gauw dit huis en je hebt nu niet meer de druk dat je gauw eruit moet dat is ook wel weer fijn fijne avond groetjes leon10

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om weer eens wat van je te lezen. Veel geluk in jullie nieuwe huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief al die lammetjes.
  En het komt vast helemaal goed met je nieuwe huisje. Als straks alle spullen hun eigen nieuwe plekje hebben gevonden en je heerlijk in de tuin kan gaan zitten.
  Dan heb je zo je draai gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen