woensdag 26 februari 2014

Happy mail! (1)

Jullie herinneren je misschien nog dat ik een poosje geleden met 2 dames een 'snail mail' uitwisselde. Dit was toen erg leuk en met één van de dames, Ingrid van 365-miles-to-paris sprak ik af om elkaar wat vaker wat leuks over de post te sturen. Ik had beloofd te starten, en met een blognaam als die van haar lag een Parijs-thema natuurlijk voor de hand. 


Het inpakken was net zo leuk als het maken van de kleine presentjes. Lekker stempelen met mijn nieuwe stempels, knippen en plakken met karton, cadeaupapier en tape. Ik nam me meteen voor om met verjaardagen ook nog wat meer tijd te spenderen aan het inpakken van de cadeautjes. De gestempelde tekst is trouwens een uitspraak van Audrey Hepburn.Ik maakte een slinger met pompons en vlaggetjes: de pompons in sorbetkleuren (of macarons, wat je wil), en op de vlaggetjes een geborduurde tekst en een Eiffeltoren, gestempeld met een zelfgemaakte (van een aardappel ;-) ) stempel.
Verder maakte ik dit zakdoekenhoesje, om zakdoekjes in stijl mee te nemen.En dit theeboekje, om je favoriete smaakjes thee mee te nemen naar waar dan ook (werk, picknick..)Ik stuurde ook nog een paar lintjes mee.


Ik had nog veel meer ideeën maar het doosje zat al helemaal vol doordat de pompons nogal veel ruimte innamen. Maar goed dat we hebben afgesproken om vaker wat te versturen, dan komen die andere ideeën vanzelf aan de beurt.

En van post versturen én ontvangen word ik blij dus vandaar dat ik het Happy Mail noem (niet te verwarren met Happy Meal :-) ) Ingrid, veel plezier met de spulletjes!

3 opmerkingen:

  1. You made some lovely things, I love the Paris themed bunting, the little tissue case and that very clever idea for teabags! Excellent idea!
    Gill xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé Margriet, ik ben idd de "Picasa" Tante Tee! Leuk je weer tegen te komen. Ik had je snail mail al gezien bij 365 miles to paris. Ik vind 'm erg leuk! Mijn lievelingskleuren. Toevallig ben ik ook net een snail mail voor haar aan het maken.

    BeantwoordenVerwijderen