zaterdag 30 november 2013

First signs of Christmas

Voorzichtig beginnen hier de eerste tekenen van kerstmis zichtbaar te worden...


Deze week haalde ik mijn winterse servies weer van boven, en de gehaakte deken met kussentjes die nog van de overgrootmoeder van mijn vriend afkomstig zijn.


En hiermee vulde ik de -inmiddels witte- kast. Het is nog niet helemaal 'af ' maar dat komt nog wel.


Het Jet-servies combineerde ik met een oud Engels schaaltje wat ik deze zomer op een rommelmarkt vond, een oud Frans bordje wat ik in Normandië bij een 'brocante' vond en een kersthanger die ik van vriendin L. kreeg met mijn verjaardag.


Momenteel ben ik nog bezig met onderstaande Tilda-adventkalender. Het zijn doosjes van karton die ik alleen maar in elkaar hoef te vouwen. 


En aanstaande maandag heb ik een gezellig crea-avondje met vriendinnen en ben ik van plan iets leuks te maken voor buiten op de deur. Afgelopen donderdag wat het lekker weer, dus heb ik toen mijn zoon en mezelf in warme kleding en regenlaarzen gestoken om in het bos te zoeken naar takken en losliggend groen dus het meeste materiaal heb ik inmiddels wel verzameld. Binnenkort het resultaat (mits het een beetje slaagt natuurlijk!).. 

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend!

2 opmerkingen:

  1. Fijn he, die decembermaand. Ik start binnenkort ook met de kerstaankleding. Nog even de Sint uitzwaaien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi margriet ziet er al leuk uit leuk ook die lichtjes in de kast ben heel nieuwgierig wat je van de takken mos gaat maken veel plezier vanavond groetjes leon10

    BeantwoordenVerwijderen