maandag 23 september 2013

Borduren, bloemen & bakken

Dit wordt een beetje een 'van alles en nog wat'-post. Soms heb je van die weken met allerlei (leuke) drukte en is er over alles wel iets te melden. Nou, zo'n week was het.


Onder andere gingen goede vrienden van ons trouwen, B en JP. Op de trouwkaart stond deze tekst: 'Houden van is denken aan en zorgen voor' en rara waar ze de inspiratie vandaan hadden? Van ons toilet! Wij hadden (in ons oude huis, hier hangt hij nog niet) een tegeltje in het toilet met dit gezegde. Ik kreeg het ooit weer van een vriendin van de familie. En blijkbaar sprak de tekst dus niet alleen mij aan..


Als cadeau borduurde ik deze tekst en lijstte hem in. Het fotolijstje verfde ik en versierde het met hartjes.


Eerder vorige week kwam vriendin H langs om ons nieuwe huis te bekijken. Van haar kreeg ik deze mooie bos bloemen. Ik ben altijd blij met een bos bloemen (want zo vaak krijg ik ze niet) maar dit boeket is ook helemaal super qua kleur!



Het weekend hadden we, op een verjaardag na, niets dus.. tijd om te bakken. Even lekker makkelijk met een kant en klaar pak Wolkencake citroen.


Even wat lekkers bij de thee. 


En toen was het weekend ook alweer voorbij. Klaar voor een nieuwe (rustige, zoals het nu staat) week. 

4 opmerkingen:

  1. Dat is zeker een compliment dat jouw tekst voor een huwelijk wordt overgenomen.
    Wat lief van jou dat je het ook in geborduurde versie hebt gemaakt.

    Als iemand die dol is op bloemen, zie ik jou boeket erg graag. Inderdaad mooie kleuren. als je ze weinig krijgt, koop of maak je ze zelf, toch?

    En hoe bevalt je nieuwe huis?
    De kleine hoekjes die hier en daar zichtbaar zijn, beloven heel veel goeds.
    Fijne week,

    Brigitte
    van
    http://homeiswherethedachshundis.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ons nieuwe huis bevalt erg goed! Alleen onze kat moet nog steeds een beetje wennen, ze loopt elke dag nog wel naar ons oude huis (wat hier niet heel ver vandaan is). Ik zal gauw eens wat meer laten zien van het huis!
      Bedankt voor je lieve reactie.

      Verwijderen
  2. Wat een leuk cadeau, zou hij bij hun ook op het toilet een plekje krijgen.
    De bos bloemen is zeker prachtig.
    en wolkencake altijd lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi margriet, wat leuk idee van dat trouwkaartje een tegel wijsheid mooi boeket met bloemen trouwens wolken taart ziet er erg goed uit is hij ook zo lekker luchtig! groetjes en fijne rustige week dan maar

    BeantwoordenVerwijderen