maandag 9 september 2013

Hallo herfst!

Vandaag heb ik ons huis een beetje in herfstsfeer gebracht. Toen ik deze week met mijn zoontje ging fietsen, kwamen we langs een weg een kraam tegen vol met pompoenen en kalebassen. En een stuk goedkoper dan bij een tuincentrum. Ik had gelukkig wat contant geld bij me en een tasje dus we hebben de mooiste uitgezocht en de tas volgeladen.


Op Pinterest zag ik een leuk idee om ze te verven, maar uiteindelijk vond ik het toch wel zonde: ze hebben van zichzelf ook al prachtige kleuren.Dit is trouwens mijn nieuwe salontafel (nu ik toch aan het fotograferen ben..). Bij de kringloop vandaan, zoals ik al eerder vertelde, en heel netjes geverfd door mijn schoonvader. 


De porseleinen knopjes op de lades maken het af.


Op de etagère maakte ik een klein stilleven met... jawel, kalebassen! 


En de laatste twee kwamen lekker warm met mos in potjes, in de vensterbank. Zo lijkt het van buiten ook een beetje herfstig (hoewel de natuur buiten natuurlijk sowieso al herfstig wordt!).


En wederom in de trant van 'nu ik toch bezig ben': de eethoek. De muur is alleen nog kaal, ik weet nog niet wat ik er mee wil. Vanaf de andere kant bekeken hangt er al een mooi canvasdoek van onze zoon dus helemaal leeg is het gelukkig niet.


Fijne week allemaal!

1 opmerking: