dinsdag 25 juni 2013

Lord en lady Oehoe

Soms zijn er ideeën in overvloed. Zoals nu, ik heb zoveel bedacht dat ik haast niet weet wat ik eerst wil doen en wat kan wachten. Vannacht lag ik letterlijk een paar uren wakker, omdat er bij het naar bed gaan weer een paar ideetjes kwamen en dan kan ik dus uren liggen denken over de uitvoerbaarheid en het eindresultaat.
Deze uiltjes had ik al langer in gedachten, en van de week maar eens gemaakt.


De heer en dame Oehoe hadden zich meteen in onze perenboom genesteld.


Lady Oehoe is gemaakt van wollige rode stof, dus heerlijk zacht. Lord Oehoe is van iets meer zomerse stofjes, onder andere een oud blousje van mijzelf (het geblokte stuk).


Het patroon heb ik zelf gemaakt, eerder heb ik het al eens in het klein gemaakt (muziekdoosje in een eerdere post).


Oeh, en ik ben zo blij met mijn nieuwe laarzen! Ik liep er toevallig tegenaan bij de Action, ze waren maar 7,99! Ik wilde al langer laarzen, voor als we met onze zoon naar het bos gaan, of als ik op de fiets naar mijn zomerbaantje moet als het regent. Dus ik ben blij dat ik deze tegenkwam, met hun Cath Kidston-look.


En ik kwam ook nog een mooie etagère tegen bij de Action, maar die zal ik een andere keer laten zien want ik moet eerst bekijken waarmee ik hem wil vullen.
Verder heb ik deze week nog wat leuks gemaakt maar dat bewaar ik tot mijn volgende post!

Fijne week!

4 opmerkingen:

 1. Als daar maar geen kleine uiltjes van komen met al die activiteit in de perenboom.

  Gummi laarzen zijn ook mijn favorieten (beschaamd om te zeggen dat ik vier paar heb: gaande van witte met roosjes tot met rode met polkadots). Ik ga er zelfs liever mee op stap dan met hakschoenen (zeker gezien mijn fysieke conditie op dit ogenblik)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh leuk, 4 paar! Rode met polkadots staat sowieso ook nog op mijn must-have-lijstje. En ze lopen zeker lekkerder dan hakschoenen!

   Verwijderen
 2. hey margriet, leuke oehoe stelletje ze zien er erg oehoe achtig uit leuke laarzen ook ja inderdaad wat cath kidston achtig handig als het regen of voor in de tuin of als je een bos of strand wandeling maakt heb zelf ook zoiets maar dan paars met rood beetje anders dan deze ooit voor mijn verjaardag gekregen bij de welkoop toen
  maar ze zijn leuk en ze gaan ook veel langer mee dan van die erg leuke merk boots of wellies of hunters allemaal namen van leuke bedrukte merk laarzen maar heb wel gehoord dat je je blauw betaald voor deze dure rubber laarzen en ze zeker niet beter zijn dan de merkloose versies die action hema aldi lidel welkoop ikea verkopen en nu maar hopen dat er gauw buien vallen ( grapje het is zo lekker mooi droog vandaag yes) groetjes leon10

  BeantwoordenVerwijderen