donderdag 21 februari 2013

Verwennerij, maar ook verdrietig nieuws

Afgelopen week was ik jarig, en ik ben weer enorm verwend! Naast een mooi geldbedrag en diverse cadeaubonnen voor de tuin (heel blij mee!), kreeg ik ook wat praktische zaken zoals: een nieuwe gieter (de oude was kapot gegaan), een nieuw knijperemmertje (idem) en nieuwe diepe borden. Daarnaast ook nog flink wat spulletjes die ik niet nodig heb, maar gewoon heel leuk zijn 'voor de heb'.


Weer wat uitbreiding van mijn Pip-servies. Ik ben er heel blij mee! Ik wist trouwens niet dat ze nu ook een kleiner formaat theepot hebben, dit formaat is veel schattiger en toch groot genoeg voor zo'n 4 kopjes thee schat ik (gauw eens uitproberen!)


Brocante theekopjes, ook prachtig.


Een mooie bos paarse tulpen, en een bakje met narcisjes. Lekker vrolijk!En.. (altijd fijn) wat leesvoer: de nieuwe Ariadne at Home én de nieuwe Daphne's Diary.

 

En last but not least: van mijn vriend en zoontje kreeg ik deze mamafiets!! Helemaal blij mee, want hij is mooi op maat, en ziet er ook super uit. Het zitje zit erop, nu kan ik lekker op pad met onze zoon, als het weer ietsje warmer is. We hebben hem natuurlijk wel al even getest, maar het was iets te koud voor een lang tochtje.

OP = OP ACTIE MOEDERFIETS MERCURE FLEURS 28 INCH AQUA/GROEN/WIT 49CM 3 VERSNELLINGEN

Van het geld dat ik heb gekregen wil ik er nog fietstassen bij kopen, dan hou ik denk ik nog wel wat over maar daar vind ik wel een bestemming voor. Ik ben blij met mijn cadeautjes, ik ben weer enorm verwend!

We hadden trouwens een dag voor mijn verjaardag een minder goed bericht. Toen we wakker werden, een dag eerder, bleek het achterlijf van onze kater Lookie verlamd te zijn. De dierenarts heeft hem een dag en nacht ter observatie gehad (hij bleek een tia te hebben gehad, een beroerte), maar we hebben hem helaas moeten laten inslapen, heel verdrietig. Hij was mijn kleine vriendje, ik zal hem missen. (voor de duidelijkheid, dit is een foto waarop hij nog springlevend is, maar heerlijk ligt te soezen )

6 opmerkingen:

 1. Hoi Margriet, Veel sterkte met het verlies van je kleine vriendje. Wat een domper na zo'n leuke verjaardag met zulke leuke spulletjes. Maar voor het beestje wel het beste ook al is het verdrietig. Groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo margriet jeetje wat een leuke kados allemaal mooie fiets zeg! kun je lekker straks als het wat mooier weer wordt gaan fietsen met deze fiets kun ook even gemakkelijk naar andere dorpen fietsen en fiets tassen zijn heel handig ja dat is erg verdrietig maar misschien wel beter zo voor haar heeft ze geen pijn meer maar ja het was je eerste kat en je kende haar al vanaf een kitten ( klein poesje)
  dus is het heel gewoon dat je haar dan ook mist
  das heel normaal gelukkig heb je nog mooie fotos van haar! groetjes leon10

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als nog van harte, wat ben je lekker verwend.
  En wat vervelend dat net nu de poes een tia kreeg.
  Altijd verdrietg he.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ahh...hoe dubbel kan het leven zijn.
  Nog van harte met je verjaardag (je bent echt super verwend)
  maar ook sterkte met het verlies van kleine vriend.

  groetjes, Léonie van de Cardigan-inn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik leef extra mee met het verdriet om je poes omdat toevallig net ook onze Lola enorm veel last heeft van slepende achterpoten. Ik maakte me voordien al heel veel zorgen, maar jouw verhaal boezemt me extra schrik in.

  Verder even melden dat ik zopas follower 99 werd. Als dat geen mooi getal is....
  Bovendien gaf het feit dat ik ook net hetzelfde pip-bordje als jij op mijn blog had geplaatst (zie entry 15/02) de doorslag.


  http://homeiswherethedachshundis.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo wat ben jij enorm verwend. Echt jarig dus!!
  Maar ondanks al die verwennerij ook nog het verdriet van je poes. Het is vast beter voor de poes. Maar dat maakt het gemis niet minder. Heel veel sterkte.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen