zondag 10 februari 2013

Valentine chocolats

Wat past er nu beter bij Valentijnsdag dan chocola?


Daarom ging ik de keuken in om zelf chocoladefudge te maken met pure chocolade, en witte chocoladetruffels (recepten uit de Libelle)


Ik ben deze week ook jarig dus dat lijkt me een prima gelegenheid om ze te serveren.


En het is zo simpel om te maken, vooral de fudge is in no-time klaar. Ik voelde me net Vianne uit 'Chocolat' toen ik in de pannetjes stond te roeren. De heerlijkste zoete geuren kwamen vanuit de pannen opstijgen. En nu ook nog als ik de koelkastdeur opendoe... Nu de verleiding weerstaan tot ik visite krijg! (Nou ja, één per dag sta ik mezelf toe)


 Happy Valentine!!

5 opmerkingen:

 1. hey margriet ziet er lekker uit hoor?
  echt vianne uit chocolat ! blijft leuke film heb je het 3de deel al gelezen de zoetigheid van perziken ook erg leuk weer minder chocolat maar wel andere lekkere dingen komen in boek 3 voor
  groetjes en tot volgende week leon10

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh wat klinkt dat goed,het water loopt me in de mond!In welke Libelle stond dit recept(krijg ze n.l altijd van mijn zus)Ga ik ook eens een keer proberen nadat mijn kilootjes eraf zijn want ben nu aan het lijnen;-),dan kan ik me als mijn doel bereikt eens lekker verwennen...ja de film en het boek Chocolat heb ik beiden gezien en gelezen en vond ik erg mooi!

  groetjes
  Angeline
  www.mijnplekkie.tk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammie, dat heeft vast heerlijk gesmaakt.

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gefeliciteerd en een hele fijne mooie dag gewenst groetjes leon10

  BeantwoordenVerwijderen