woensdag 12 september 2012

Inpakken!

Ik vind het altijd leuk om cadeautjes leuk te verpakken. Mooi pakpapier, een strikje, lintje, labeltje... er is vanalles te bedenken. Onderstaande foto  heb ik al eens laten zien, maar show ik nogmaals ter illustratie van wat ik bedoel. Maar eerlijk gezegd heb ik over het algemeen niet altijd al te veel leuke inpak-inspiratie.


Vriendin L. (daar is ze weer!) kan ook ontzettend leuk inpakken. Ik heb nu even geen foto's bij de hand maar zal de eerstvolgende keer wel even foto's maken. Eigenlijk is het vaak gewoon zonde om uit te pakken. Op internet heb ik ook even gekeken naar wat inpak-inspiratie, misschien hebben jullie er ook wat aan?

Je moet er maar net even op komen. Maar ik zou zeggen: vanaf nu alle bloemen, behang, lintjes, tasjes etc bewaren (op kleur), je kunt er altijd weer gebruik van maken!
Ik heb trouwens een aparte doos met allemaal leuke stukjes cadeaupapier, tasjes, lintjes etc.. waar ik af en toe een graai in doe. En altijd voldoende rollen cadeaupapier voor de grotere presentjes!
Vaak doen bij elkaar passende kleurtjes en printjes ook al heel wat. Of juist alles in ander papier. Of... nou ja, misschien toch genoeg bedenken, als je er maar even voor gaat zitten!

1 opmerking:

  1. Ohhh wat een prachtige Tilda pop!ha,ha...al gaat het hier totaal niet over!Ze viel me gewoon op tussen je leuke inpak ideetjes!Ja ik geniet ook altijd van iets mooi in te pakken,geeft zoveel meer voldoening als je het dan geeft aan diegene waar het voor bestemd is!

    groetjes
    Angeline
    www.mijnplekkie.tk

    BeantwoordenVerwijderen