vrijdag 28 september 2012

Heerlijke herfst

Nu is het echt herfst! Helemaal niet erg, vind ik, al heb ik wel medelijden met alle mensen die nu op de fiets door weer en wind moeten. Thuis maak ik het extra knus met kaarsjes en kaneelthee, en op zijn tijd een kopje warme chocolademelk met een speculaasje...

Klik op foto voor groot formaat

... en een fijn boek! Ik heb nu 'de Dorpswinkel van Madame Josette' van Julia Stagg meegenomen. Dit is officieel het vervolg op 'Met de Franse slag' maar kan ook heel goed los gelezen worden. Het verhaal speelt zich af in een 'bedrieglijk lieflijk' Frans dorpje en draait om de dorpswinkel en het liefdesleven van enkele bewoners in het dorpje (dat opgeschrikt wordt door een vreemde snoeshaan). Lekker lezen in de sfeer van 'Chocolat' van Joanne Harris (ook al zo'n heerlijk herfstboek!)


En anders lekker voor de tv, met vanavond weer 'Bridget Jones Diary' (ze blijft leuk!), op woensdag 'Love is in the air' met Robert ten Brink en op zondag natuurlijk 'Boer zoekt vrouw'. Dit wordt een liefdevolle herfst ;-)
Fijn weekend!!

2 opmerkingen:

 1. Dank voor je boekentips; gelijk even online bij de bieb 'geshopt'. Nu wachten wanneer mijn 'bestelling' binnen is, maar heb nog een stapeltje nog-te-lezen liggen. Groetjes en fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige Tilda engel heb je gemaakt zo te zien in de foto's bovenin je blog!Ik zou willen dat ik ze zo mooi kon maken met de naaimachine,maar ben al heeel erg blij met mijn gehaakte exemplaar wat dinsdag afgekomen is!

  groetjes
  Angeline
  www.mijnplekkie.tk

  BeantwoordenVerwijderen