dinsdag 25 mei 2010

Strawberryfun

Wat is mooi, lekker, gezond, veelzijdig en decoratief, en haal ik maar wat graag in huis? (liefst elke week!)

Eh ja... Orlando Bloom natuurlijk, maar daar wilde ik het vandaag niet over hebben. Hoewel een leuke man altijd wel even tussendoor mag natuurlijk ;-)

Nee, ik heb het natuurlijk over aardbeien! Ze zijn zo al heerlijk, maar je kunt er ook nog eens allerhande gerechten mee maken. In mijn tuin zijn ze nog niet zover, maar dat komt vanzelf.

Zolang moet ik het maar met deze doen. Deze heb ik van de week gemaakt. En ik heb veel meer gedaan (voor de Tilda-swap), maar daar zal ik volgende week foto's van laten zien omdat ik die nog moet versturen.
En waarom ik zo in de strawberry-mood zit? Omdat ik me heb opgegeven voor de strawberryswap van Faerienuff: http://faerienuff.blogspot.com/2010/05/strawberrie-swap.html , opgeven kan nog tot en met 26 mei, morgen dus!
Ik wil jullie ook nog even wijzen op de leuke give-away van Maaike: http://tilda-fan.blogspot.com , thema is pink & sweet, dus dat kan niet anders dan leuk zijn lijkt me.
Allemaal weer een heel fijne week gewenst!

3 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze toch leuk hè, die Tilda-beitjes! Enne een lekkere man mag hier ook gerust af en toe aanschuiven hoor, hahaha!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. SCHATTIG!!!!!! te lief gewoon....maar aardbeien die eet ik het liefst puur....zo...uit het bakkie in mn mond!!! Hmmmmmmmmmmmmm, liefst nog beetje warm van de zon;)!!!

  LEKKURRRRRRRRRRRR

  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie aardbeien heb je gemaakt.
  We hebben ze ook in de tuin, ben benieuwd wanneer dat we ervan kunnen gaan smullen...;]

  BeantwoordenVerwijderen