dinsdag 18 mei 2010

Kringloopvondsten * Fleafinds

Sommige dingen vervelen nooit. Kringloopwinkels bezoeken is daar een van, wat mij betreft. Er is altijd wel weer wat nieuws te bekijken, je hebt er talloze van door heel Nederland en als ik dan ook nog wat leuks op de kop kunt tikken voor een schijntje dan is mijn dag helemaal goed! Afgelopen zaterdag besloten mijn vriend en ik (nou ja: ik, mijn vriend ging mee voor de gezelligheid en wilde ook nog even om een andere auto kijken... je moet er wat voor over hebben...) om de kringloopwinkel in Drachten te bezoeken. Mijn schoonouders waren er een tijdje geleden geweest en die dachten dat ik het daar ook wel leuk zou vinden. Dus ik, als zelfbenoemde kringloopverslaafde richting Drachten, zoals gezegd. De kringloopwinkel bleek een grote loods te zijn. En 'leuk' was in feite 'geweldig'! Overigens kan ook de retroliefhebber er zijn hart ophalen. Mijn (toch nog bescheiden) score: Dit kussenhoesje om te knopen. Tenminste, dat was al voor een deel gebeurd (zie onder) maar ik vind dit niet zo heel mooi, vooral niet door het donkergroen en ecru wat is gebruikt. Ik heb besloten het hoesje te gaan borduren maar dan met lichtblauw in plaats van het donkergroen en wit in plaats van ecru.
Ik was wel meteen helemaal weg van de rozenafbeelding, en zeg nou zelf: het had haast wel in een Tildaboek kunnen staan toch? Helemaal in combinatie met het lichtblauw. Ik ben nu nog bezig met het borduren, maar binnenkort zal ik het eindresultaat laten zien.
Ik vond ook nog dit zinken potje. Gewoon lekker simpel, maar toch weer heel leuk door dat randje. Zink is altijd goed, en past ook overal bij, ideaal! Ik kreeg beide dingen mee voor samen 1 euro, dat is nog eens leuk shoppen. Ik ben dik tevreden met mijn vondsten, en heb dus nu ook weer een leuk crea-projectje liggen. Wordt vervolgd dus...!


4 opmerkingen:

 1. Leuk dat kussen zeg, dat wordt vast heel mooi, kringloopwinkels kun je zo heerlijk rond neuzen hé.
  Succes met knopen;]

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed gedaan! Ik ben net zo gek als jij. Ik woon in Amersfoort en heb een kringloop bezocht in Dordrecht. Alleen een kanten kleedje gekocht, maar het is wel de beste (goed verzorgd) die ik in tijden heb gezien.Amersfoort is trouwens ook niet te versmaden.
  groetjes,
  Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf dat borduurtje!!! Geloof dat ik 'em in het blauw ook mooier vind, wordt ie net weer helemaal hip van!
  Lekker hè, zo struinen tussen al dat spul, ik ben er wel een beetje verslaafd aan moet ik eerlijk zeggen! Nou ja, er zijn ergere dingen om verslaafd aan te zijn, toch????

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben er gister nog geweest (zie mijn blog) heerlijk toch vooral omdat je nooit weet wat je tegenkomt.
  Groetjes en alvast hele fijne dagen,
  Madelon

  BeantwoordenVerwijderen