dinsdag 17 mei 2016

Een dagje Zwolle (nieuwe winkel ontdekt!)

Met mijn moeder en zusjes ging ik dit weekend een dagje winkelen in Zwolle. Het was veel te lang geleden en wat was het weer gezellig! Met z'n allen tegelijk kleding passen en showen in een xl-pashokje bij H&M (een superleuke mosterdgele korte broek gekocht!). Rondstruinen in de grote Waanders boekhandel die in een kerk gevestigd is. Eten in het restaurant van de Hema. En heel vaak 'ooh kijk dit!' bij Dille & Kamille. Ik kocht er kussens voor op mijn tuinbankje (met mooier weer even een foto van de kussens op mijn eigen mintgroene bankje). 

Celadon tuinkussen met blaadjesdessin, 40 x 40 cm
Deze dus. In het echt net iets fellere kleur. 

We ontdekten ook een heel leuke kledingwinkel die nieuw is in Zwolle, hier zit deze net 2 weken: Appel & ei (klik voor de website met alle adressen van de winkels). Op de winkelruit staat 'tweedehands en nieuw' dus nieuwsgierig gingen wij naar binnen. Allemaal leuke hippe kleding voor leuke prijsjes. Ik kocht er een mooie caramelkleurige broek voor maar 6,50. Je kunt ook zelf kleding inbrengen en krijgt zelf ook een deel van de opbrengst van de verkochte items. 

Appel&Ei

We gingen ook even heerlijk dwalen door Waanders in de Broerekerk. Prachtige winkel, alleen al om te kijken. Extra leuk is dat ik na mijn mbo-opleiding hier de diploma-uitreiking had :-) Maar nu dus een boekhandel, ook geweldig. Als je eens in Zwolle komt moet je zeker een kijkje nemen!
Boekhandels Waanders Zwolle (Deze en meer foto's op de website)Het was een heel gezellige dag, de volgende shopdag moeten we maar gauw plannen! En nog maar eens naar Zwolle want we hebben nog lang niet alle winkels gezien.. Oh oh, tijd tekort...

1 opmerking:

  1. hi hi ja leuk komt mij bekend voor waanders is erg populaire in zwolle lekker ruime lichte boekhandel en cafe eethoekje het plafond is prachtig beschildert en glas in lood raam ook erg mooi vooral met licht inval kan daar uren rondstruien appel en ei ken ik niet ingeburgerd is een luxe hamburger eetcafe met verschillende soorten hamburgsrs met grappige namen en met veel groente salade is ook erg leuk de burgers hebben grappige namen en je kunt kiezen uit veel vlees of vis ook erg leuk binnenkort opent zara home ook een shop en de primarkt is ook onderweg sosterne grene zit richting media markt macdonalds en sissy boy store zwolle is gewoon erg gezellig! denk dat ik in augustus weer eens ga dille en kamille is ook zo lekker rustig leuk dagje weg

    BeantwoordenVerwijderen