zaterdag 1 november 2014

Een fijn November-welkom !

Wat een heerlijk weer voor begin november, vinden jullie niet? Wij zijn lekker een paar uurtjes in de tuin geweest: gras maaien, was ophangen en van het heerlijke weer genieten. Een prettig begin van november in ieder geval! En oktober sloot ik ook gezellig af, want vriendin L. kwam mijn huisje bewonderen.


Ze nam als cadeau dit prachtige boek voor me mee! Het is het nieuwe, tweede boek van Ingrid van Willenswaard, bekend van haar boek 'Kringloopgeluk' en natuurlijk van haar blog Ingthings. Ik volg haar blog dus wist al van het ontstaan van dit boek, dus dat maakt het een extra leuke verrassing. 


Het staat weer vol met leuke zelfmakers, verhalen en anekdotes en ook haar liefde voor de kringloopwinkel wordt niet vergeten. Laat ik nu ook een liefhebber zijn van kringlopen en zelf maken, dus ik ben erg blij met dit boek! Bedankt L.!


En -helemaal in herfstsfeer- ze bracht ook nog deze schattige (en lekkere, want bonbons) egeltjes mee! Inmiddels al op, want toen ik ze op de foto zette was mijn zoontje er natuurlijk als de kippen bij :-) Helaas, want ze zijn lief genoeg om een tijdje te bewaren onder een stolpje.Toevallig was vriendin L. deze week ook jarig dus eerder deze week ging ik al haar kant op met een tasje vol cadeautjes. Het tasje is van de winkel Zara, maar ik maakte er simpel een cadeautasje van door een strookje papier met een gezellig stukje tape over de letters te plakken. Zo hergebruik ik dus papieren tasjes die nog niet al te erg zijn gekreukt tijdens een shopdagje.


Op Pinterest vond ik dit eenvoudige knip-idee. 


Ik plakte het uitgeknipte tafereeltje om een jampotje heen en vulde dit met zelfgemaakte plaatkoek. Als het potje leeg is kan er een waxinelichtje in.


De andere cadeautjes 


Voor het inpakken printte ik wat leuke Engelse plaatjes van Pinterest waarmee ik de cadeautjes versierde (helaas vergeten een foto te maken van de ingepakte cadeautjes). En erbij een lekkere warme chocomel met marshmellows (want toen was het wel herfstig).


Kortom: een week met gegeven én gekregen cadeautjes, leuk!

5 opmerkingen:

 1. Wat een fijne week, de gepimpte tas en het geknipte prentje op het waxinelichtje springt er voor mij uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toevallig hier beland en al meteen leuke tips om te onthouden. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi margriet graag gedaan was heel gezellig leuk huisje leuke inpak ideetjes ja met dit soort bonbons egeltjes gaat het jammer genoeg heel snel ja onder stolpje is een heel leuk idee maar helaas haald dat het bij mij ook niet hoor ! groetjes leontien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love the jar full of biscuits and the festive paper cutting decoration inside - what a brilliantly simple but festive idea!

  BeantwoordenVerwijderen